Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.917
% 2.33
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.917
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Mark Zuckerberg’ün Yeni Twitter’ı Threads Çıktı!

Mark Zuckerberg'ün Yeni Twitter'ı Threads Çıktı!

Meta şirketinin yeni piyasaya sürdüğü Twitter benzeri sosyal medya platformu Threads, kullanıma açıldı. Platforma nasıl üye olunur? İşte detaylar!

Yeni bir sosyal medya platformu doğuyor: Threads! Geçtiğimiz günlerde Meta CEO’su Mark Zuckerberg, bir Instagram sohbet kanalında kullanıcıları heyecanlandıran bir ses kaydı paylaştı. Zuckerberg ses kaydında, “Neden sadece metin tabanlı bir sosyal medya oluşturmuyoruz?” tarzında bir cümle kurdu. Bu cümle sonrasında kullanıcılar, Meta şirketinin bir Twitter benzeri sosyal medya platformu çıkaracağına neredeyse kesin gözüyle bakmaya başladı.

Ve işte o gün geldi. Meta, 6 Temmuz’da kendi Twitter’ı olan Threads’ı piyasaya sürdü. Bu uygulama, şirketin bir diğer sosyal platformu olan Instagram ile bağlantılı olarak çalışıyor.

Coin Muhendisi olarak biz de Threads’dayız! En iyi fırsatları paylaşacağımız yeni platform için siz takipçilerimizin desteklerini bekliyoruz. 

Threads’a nasıl üye olunur?

Threads, Instagram ile bağlantılı olarak çalışıyor. Bu nedenle uygulamaya kayıt olmak için bir Instagram hesabınızın olması gerekiyor. Eğer zaten bir Instagram hesabınız varsa, uygulamayı indirdikten sonra doğrudan Instagram hesabınızla giriş yapabilirsiniz.

Son zamanlarda Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasıyla birlikte getirilen güncellemeler ve tartışmalara yol açan görüntüleme sınırlamaları nedeniyle kullanıcılar Twitter’dan uzaklaşmaya başlamıştı. Bu nedenle popüler platformdan uzaklaşan kullanıcılar benzer platformlara yönelmişti.

Meta’nın bu hamlesiyle birlikte Twitter’dan soğuyan birçok kullanıcı Threads’a geçiş yaptı. Platform, ilk gününde bile 10 milyon kullanıcı sayısını aştı. Bunun en büyük etkisi, uygulamanın Instagram ile bağlantılı olmasına dayanıyor.

Bakalım bu iki dev sosyal medya platformunun mücadelesinde kazanan kim olacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir