Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$64.310
% 2.04
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 64.310
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance Yeni Spot İşlem Çiftleri Ekliyor

Dünyanın lider kripto para borsası Binance, kullanıcılarının işlem deneyimini geliştirmek amacıyla çeşitli yeni spot işlem çiftleri ve bot hizmetleri ekleyeceğini duyurdu.

Yeni Spot İşlem Çiftleri

27 Mart 2024 Pazartesi günü TSİ 14:00’te başlayacak olan yenilikler, işlem seçeneklerini çeşitlendirmeyi ve yatırımcılara yenilikçi araçlar sunmayı amaçlıyor. Binance Spot’a eklenen yeni işlem çiftleri arasında BONK/USDC, FLOKI/USDC, FTM/USDC, MKR/TRY, RAY/TRY ve RNDR/BRL yer alıyor.

Spot Algo Emirleriyle Otomasyon

Binance, yeni spot çiftlerinin yanı sıra, yeni listelenen BONK/USDC, FLOKI/USDC, FTM/USDC, MKR/TRY, RAY/TRY ve RNDR/BRL çiftleri için Spot Algo Emirleri hizmetini de sunuyor. Bu otomatik işlem araçları, kullanıcıların işlemleri verimli bir şekilde yürütmelerine ve önceden tanımlanmış stratejileri uygulamalarına olanak tanıyarak işlem sürecini kolaylaştırıyor.

Binance, ETHFI/USDT paritesi için Spot Grid, Spot DCA ve Rebalancing Bot hizmetlerini başlatacak. Bu botlar farklı işlem stratejilerine hitap ederek yatırımcılara işlem yaklaşımlarında ek esneklik sağlıyor.

Uygunluk ve Bölgesel Kısıtlamalar

Bu yeni işlem çiftlerine ve bot hizmetlerine erişim, bulunduğunuz yere göre değişiklik gösterebilir. Binance, düzenleyici gerekliliklere ve uygunluk kriterlerine uyumu sağlamak için hesap doğrulamasının gerekliliğini vurgular.

B borsa, kullanıcıların spot işlem faaliyetlerine katılamayacağı kısıtlı ülkelerin ve bölgelerin bir listesini de sunmuştur. Bu liste şu anda şunları içerir: Kanada, Küba, Kırım Bölgesi, İran, Japonya, Hollanda, Kuzey Kore, Suriye, Amerika Birleşik Devletleri (ve bölgeleri) ve Ukrayna’nın hükümet dışı kontrolündeki bölgeleri.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir