Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.169
% 1.87
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.169
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

OrdinalsBot, 3 Milyon Dolarlık Tohum Fonu Aldı

Bitcoin ekosistemindeki fırsatları genişletmek amacıyla kullanılacak olan fon, Bitcoin’in imleri ve BRC-20 token’ları ile yeteneklerini genişletmek için kullanılacak.

Altyapı platformu OrdinalsBot, Bitcoin ekosistemi içindeki fırsatları artırmak için tohum fonunda 3 milyon doların üzerinde topladığını duyurdu.

DACM liderliğindeki fon turunda, Eden Block ve Nural Capital gibi önemli kurumlar ile birlikte WWVentures, Lightning Ventures ve Oak Grove Ventures gibi dikkate değer katılımcılar yer aldı.

Bu son fon enjeksiyonu ile OrdinalsBot’un toplam fonu şu anda 4.5 milyon dolara ulaşmış olup, önceden tohum fonu için 1 milyon dolardan fazla toplamıştı.

OrdinalsBot, geçen yıl, Ordinals protokolünün kripto topluluğu içindeki ana anlatılardan biri haline gelmesinden sonra piyasaya sürüldü. O zamandan beri, platform Bitcoin imleri ve BRC-20 token’larının oluşturulması ve yönetilmesini kolaylaştıran bir dizi ürün geliştirdi.

Platform, bu taze sermayeyi Ordinals ve daha geniş Bitcoin ekosistemi içindeki fırsatları artırmak için kullanmayı planlıyor.

Bunu başarmak için firma, özellikle geliştirme ekibini büyüterek tüm departmanlarda ekibini genişletmek istiyor. Bu ekip, ekosistem içindeki kullanıcıları ve geliştiricileri güçlendiren çözümler geliştirmeye odaklanacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir