Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.269
% 1.12
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.269
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Binance Yeni Listelemeler Yapacak!

Binance Yeni Listelemeler

Binance Yeni Listelemeler Yapacak: 6 Paritede. Binance, kripto para borsalarının öncülerinden biri olarak, kullanıcılarının alım satım deneyimlerini iyileştirmek için yeni adımlar atmaya devam ediyor. Son duyurularıyla, Binance Spot platformunda alım satım tekliflerini genişletme planlarını açıkladı. 27 Mart 2024’ten itibaren, Binance kullanıcıları seçilmiş çiftler için Trading Bot hizmetlerine erişebilecekler. Aynı zamanda, platform bir dizi yeni alım satım çiftini kullanıcılarına sunacak.

Yeni eklenen işlem çiftleri arasında BONK/USDC, FLOKI/USDC, FTM/USDC, MKR/TRY, RAY/TRY ve RNDR/BRL bulunuyor. Bu hamle, Binance’in kullanıcılarına kripto piyasasına daha geniş bir seçenek yelpazesiyle katılma olanağı sunma çabasının bir parçası. Binance ayrıca, belirli alım satım çiftleri için Alım Satım Botu hizmetlerini sunacak. Örneğin, Spot Grid, Spot DCA & Rebalancing Bot hizmeti için ETHFI/USDT işlem çifti için kullanıma sunulacak.

İndirimli CoinMuhendisi takipçilerine özel Binance hesabı oluşturabilirsiniz!

Ek olarak, Spot Algo Emirleri şu çiftler için etkinleştirilecektir: BONK/USDC, FLOKI/USDC, FTM/USDC, MKR/TRY, RAY/TRY ve RNDR/BRL. Binance Yeni Listelemeler ile bu pariteleri de destekleyecek!

Dikkatinizi çekebilir: Binance Shiba İNU 50x ile Listeliyor!

Bu yeni hizmetlerle birlikte, BRL ve TRY’nin itibari para birimleri olduğunu ve herhangi bir dijital para birimini temsil etmediklerini belirtmek önemlidir. Binance, küresel kullanıcı tabanının farklı ihtiyaçlarını karşılamak için kapsamlı alım satım çözümleri sunma kararlılığını vurguluyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir