Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.042
% 0.41
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.042
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Binance Yeni Listelemelere Devam Ediyor!!

binance,fdusd,binance listeleme,stablecoin

Binance, hız kesmeden yeni kripto para listelemelerine devam ediyor. Son haberine göre, Binance platformu First Digital USD (FDUSD) kripto para birimini listelemeye hazırlanıyor.

Binance, yaptığı resmi duyuru ile First Digital USD’nin (FDUSD) kripto varlıkları arasına ekleneceğini duyurdu. FDUSD’nin listelenmesiyle birlikte, borsa yeni bir promosyon başlatıyor. Promosyon kapsamında, tüm FDUSD ticaret çiftlerinde sıfır komisyon uygulanacak ve kullanıcılar bu avantajdan yararlanabilecekler. Aynı şekilde, yeni FDUSD spot ve marj ticaret çiftlerinde de sıfır yapıcı ücreti ile işlem yapma imkanı sunulacak.

FDUSD promosyon süresi 26 Temmuz 2023 tarihinde saat 08:00 UTC’de başlayacak ve bir sonraki duyuruya kadar devam edecek. Bu süre boyunca, Binance kullanıcıları FDUSD ticaretinde düşük maliyetli bir deneyim yaşayacaklar.

Kripto para piyasalarında sürekli gelişmeler yaşandığından, Binance gibi öncü borsaların yeni kripto para birimlerine yer vermeye devam etmesi, yatırımcılar için çeşitlilik ve fırsatlar açısından olumlu bir gelişmedir. FDUSD’nin listelenmesi, kullanıcılara daha fazla seçenek sunarken aynı zamanda kripto para ekosistemine katkıda bulunacak.

26.07.2023 saat 08:00 UTC’de yeni spot ticaret çiftleri için alım satımı açacak.

●Yeni spot ticaret çiftleri: BNB/FDUSD, FDUSD/BUSD ve FDUSD/USDT.

●Kullanıcılar şimdiden FDUSD yatırmaya başlayabilir.

●FDUSD için para çekme işlemleri 27.07.2023 saat 08:00 UTC’de başlayacak.

●FDUSD Listeleme Ücreti: 0 BNB.



FDUSD Nedir?

Hong Kong merkezli dijital varlık koruyucusu olan First Digital Trust tarafından başlatılan FDUSD, şu anda yalnızca Ethereum (ETH) ve Binance Coin (BNB) zincirlerinde bulunmaktadır ve 1:1 oranında ABD doları ile desteklenen bir stablecoin olarak işlev görmektedir.

FDUSD, kripto para piyasasındaki oynaklığı azaltmayı, işlem maliyetlerini düşürerek finansal işlemlerin verimliliğini artırmayı ve daha hızlı, daha güvenli işlemler sunmayı hedefleyen güvenilir bir dijital para birimini kullanıcılara sunar.

Bu stabil kripto para birimi, yüksek kaliteli rezervlerle desteklenmektedir. FDUSD’nin rezerv hesabı, tasdik raporları her ay düzenli olarak kamuoyuna açıklanacak olan Prescient Assurance gibi bağımsız üçüncü taraflarca düzenli olarak denetlenmektedir.

Bu sayede, FDUSD kullanıcıları, paranın gerçek değeriyle doğrudan ilişkilendirilmiş ve güvenilir bir dijital varlık elde etmiş olurlar. Denetlenen rezervler, kullanıcıların güvenini sağlayarak Binance ‘da FDUSD’nin güvenli ve şeffaf bir stabilcoin olarak konumunu güçlendirir.


İlginizi Çekebilir:FED Faiz Toplantısı Yarın! FED Faiz Kararı Ne Olacak?


 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir