Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.379
% 0.04
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.379
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Binance Yapay Zeka Destekli NFT Jeneratörünü Kullanıma Sundu

Binance Yapay Zkea NFT

Binance, yapay zeka destekli bir nonfungible token (NFT) jeneratörü olan “Bicasso”yu piyasaya sürdü. Bu sistem, kullanıcıların yapay zeka destekli görüntü oluşturma aracı olan DALL-E’ye benzer şekilde, profil resimleri veya yaratıcı istemler kullanarak NFT oluşturmalarına izin veriyor.

Bu yeni piyasaya sürülen platform, sadece 2,5 saat içinde 10.000 NFT basım sınırına ulaştı ve beta sürümünde en az bir NFT oluşturan 9.909 kullanıcıya sahip olduğu belirtiliyor.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, “yaratıcı vizyonlarınızı yapay zeka ile NFT ürünlerine dönüştürebilirsiniz” dedi ve sistem tam kapasiteyle dijital sanat üretmeye başladı.

Ancak, talep nedeniyle platformda bazı aksaklıklar yaşandığı ve Binance ekibinin sunucu yeteneklerini artırarak para basma sürecini daha sorunsuz hale getirmeye çalıştığı belirtildi.

Bicasso AI#10445 şu anda en son basılan NFT oldu ve kullanıcılar kreasyonlarını Crypto Twitter’da paylaşarak platforma yoğun ilgi gösterdi.

Bu tür yapay zeka destekli sanat platformları, otonom bir sistem kullanılarak yaratılan sanat dünyasında yeni bir arketip olarak kabul ediliyor. Örneğin, Christie’s müzayede evi, Taylor Hobbs’un bilgisayar algoritmasıyla yaratılan bir NFT olan “Fidenza #724” adlı eserini 440.000 dolara açık artırmaya çıkardı.

Bu gelişmeler, dijital sanat dünyasında yeni bir dönemi işaret ediyor ve gelecekte yapay zeka destekli NFT ürünlerinin daha da popüler hale gelmesi beklenmekte.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir