Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.637
% 1.53
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.637
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance Web3 Cüzdanı Nedir? Amaçları Nelerdir?

Binance Web3 Cüzdanı, kullanıcıların merkeziyetsiz finans (DeFi) dünyasında daha etkin bir şekilde yer alabilmeleri için geliştirilmiş bir kripto cüzdanıdır.


Binance uygulaması içerisinde entegre edilmiş olan bu cüzdan, kullanıcıların kendi varlıklarını güvenli bir şekilde saklamalarına ve DeFi projelerine kolayca katılmalarına olanak tanır.

Kullanıcılar tarafından kullanılan bu Web3 cüzdanı, kullanıcı dostu arayüzü ve güvenliği ile ön plana çıkar ve kullanıcılara mükemmel bir kripto para deneyimi sunar.

Bu sayede, kullanıcılar kripto paralarını daha güvenli ve kolay bir şekilde yönetebilirken, aynı zamanda DeFi dünyasının avantajlarından da tam anlamıyla faydalanabilirler.


“Binance Vadeli İşlemlerde (Futures) 5x, 10x Kaldıraç Nedir?” adlı yazımızı incelemek için buraya tıklayın!


Binance Web3 Cüzdanının Avantajları Nelerdir?


Web3 cüzdan kullanımı, merkezî borsalarda tutulan varlıkların güvenliği konusunda endişeleri azaltırken, kullanıcıların kendi özel anahtarlarını kontrol etmelerine ve kimliklerini korumalarına olanak tanır. Bu da kullanıcıların kripto dünyasında daha özgür ve güvende hissetmelerini sağlar.

Kullanım Kolaylığı: Tohum cümleleri ya da özel anahtarlar hakkında endişelenmenize gerek kalmadan Binance uygulamanızı kullanarak saniyeler içinde bir cüzdan oluşturabilirsiniz.

Kullanışlı: Binance Bridge ve diğer sağlayıcılarla entegrasyon sayesinde Web3 cüzdan, daha iyi fiyatlarla kolay çapraz blockchain token takaslarını teşvik eder. Tek bir dokunuşla dApp’leri keşfedebilir ve zahmetsizce getiri elde edebilirsiniz.

Güvenli: MPC (Multi-Party Computation) teknolojisi her işlemi yönetir ve varlıklarınızın SAFU(güvenli) olmasını sağlamak için hata noktalarını azaltır.

Ayrıca yanlış adres koruması ve kötü niyetli sözleşme tespiti gibi ek gelişmiş güvenlik özellikleri, bir token veya blok zinciri işlem sırasında bir güvenlik riski taşıyorsa sizi bilgilendirecektir.

Kendi kendini saklama: Binance Web3 Cüzdanı, kişisel bulutunuz ve cihazınız dahil olmak üzere konumlarda ayrı ayrı saklanan üç bağımsız anahtar-paylaşımı üreten gelişmiş bir güvenlik mekanizması kullanır.

7/24 müşteri hizmetleri: Sorunsuz bir kullanıcı deneyimi için 7/24 müşteri desteğimize erişebilirsiniz.

web 3 cüzdanı binance

binance web3 cüzdanı

binance web3

Not: Binance Web3 cüzdanına erişmek için Binance uygulamasını indirmeniz gerekmektedir.

▪️ Binance TR’ye ömür boyu %20 komisyon indirimli kayıt olmak için buraya tıklayın.
▪️ Binance’e ömür boyu %20 komisyon indirimli kayıt olmak için buraya tıklayın.
▪️ Binance Futures’a ömür boyu %10 komisyon indirimli kayıt olmak için buraya tıklayın.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Binance Web3 Cüzdanı Nedir? Amaçları Nelerdir?” te bir düşünce

  1. mustafa diyor ki:

    wep3 cüzdanımdan dApp lardan bir altcoin aldırdılar bana kendi hesabımdan, telegram sitelerinden birinden verdiler ismini bende aldım elondark diye bir coin, satıştan kardan yüzde 10 istiyorlar sorun bu değil sorun bu kişiler şifre koyup benim satışımı engelleyebiliyorlarmı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir