Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.834
% 2.16
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.834
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Binance, Kendi Web3 Cüzdanını Duyurdu! TWT’de Sert Düşüş!

Binance, Kendi Web3 Cüzdanını Duyurdu! TWT'de Sert Düşüş!

Dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance‘nin CEO’su CZ, geçtiğimiz gün “3” başlıklı bir tweet ile yeni bir ürün duyurusu yapacağını ima etmişti. Bu gizemli tweet’in ardından gözler Binance Blockchain Week etkinliğine çevrildi.

Dikkatinizi çekebilir: Binance listelemesi tüm Ordinal’lerin fiyatını artırdı!

Binance, sonunda beklenen duyuruyu yaparak “Binance Web3 Cüzdanı“nı tanıttı. Bu güvenli ve kullanıcı dostu cüzdan, Exchange ile Web3 arasında bir köprü görevi üstlenerek çeşitli blok zincirleriyle etkileşimde bulunma, token ticareti yapma, getiri elde etme ve en iyi dApps’leri keşfetme imkanı sunuyor.

Binance, Web3 ekosistemine erişimi basitleştirmeyi ve kullanıcılara dijital ortamı güvenli bir şekilde keşfetme olanağı sağlamayı hedefleyen özellikleriyle dikkat çekiyor. Bu özellikler arasında optimal çapraz zincirli token takasları, zorluk çıkarmayan transferler, gelişmiş güvenlik ve dahili risk uyarıları bulunuyor.

Binance Web3 cüzdanı, Ethereum, BNB Smart Chain, Avalanche C-Chain gibi toplamda 14 ağı destekliyor. Bu sayede kullanıcılar farklı blok zincirleri üzerinde etkileşimde bulunabilir ve çeşitli kripto varlıkları yönetebilirler.

Ancak, Binance’in yeni Web3 cüzdanını tanıtmasının ardından Trust Wallet’ın TWT tokeni %15 değer kaybetti. Bu durum, piyasadaki rekabetin ve kullanıcı tercihlerinin nasıl etkilendiğini gösteriyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir