Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.685
% 1.20
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.685
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance US, ABD Doları Para Çekme İşlemlerini Askıya Aldığını Duyurdu!

Binance US

Kripto borsası Binance US, ABD doları çekme işlemlerini askıya almış durumda. Bu değişiklik, Binance ABD ticaret platformunun kullanım koşullarını güncellemesiyle başladı.

Borsa, kullanıcıların ABD doları fonlarına yalnızca BAM Fiat Cüzdanları aracılığıyla erişebileceklerini belirtti. Kullanıcılar ABD doları çekme istediklerinde, bu parayı daha sonra çekilebilir hale getirmek için stabilcoinlere veya diğer dijital varlıklara dönüştürmelidirler.

Bu politika değişikliği, özellikle Haziran başında borsanın, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından başlatılan mahkeme kararının ardından ABD doları cinsinden mevduatları askıya almasıyla ilgili bir sonuç olarak gerçekleşti. Bu dönemde Binance US, aynı zamanda bankacılık ortaklarının USD para çekme kanallarını duraklatmaya hazırlandığını açıklamıştı. Borsa, varlıkların donmasını engellemeyi başarsa da, ABD’nin kripto ticaret hacmindeki payı azaldı.

Binance us

17 Temmuz’da Binance US, ABD doları çekme işlemlerinin yeniden başladığını duyurdu, ancak kullanıcıları platformda kriptodan kriptoya ticaret yapmaya veya USD itibari para bakiyelerini çekmeye veya dönüştürmeye teşvik etmeye devam etti. borsa, kullanıcılarına, hesaplarında kalan tüm USD bakiyelerinin ilerleyen tarihlerde USDT’ye dönüştürülebileceğini bildirdi.

İlginizi Çekebilir: Binance Fransa’nın Genel Müdürü İstifa Etti!

Özetle, Binance US, ABD doları cinsinden para çekme işlemlerini geçici olarak durdurmuş durumda ve kullanıcılarına bu paraları daha sonra çekebilmek için stabilcoinlere veya diğer kripto paralara dönüştürmelerini öneriyor. Bu karar, borsanın ABD düzenleyici kurumlarıyla yaşadığı sorunlara bir tepki olarak gelmiş gibi görünüyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir