Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.704
% 0.86
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.704
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

SEC Başkanından ETF Açıklaması!

SEC Başkanı Gary Gensler, Komite Önünde İfade Veriyor!

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler, dün yaptığı açıklamada, spot Bitcoin ETF’leri için yapılan birden fazla başvuruyu aktif olarak incelediklerini duyurdu. Gensler, bu önemli süreçle ilgili detaylar vermekten kaçınsa da, personelin titiz bir şekilde başvurular üzerinde çalıştığına dair güvence verdi.

Gensler, Bloomberg TV’ye verdiği bir röportajda, “Personelimiz bu birden fazla dosya üzerinde çalışıyor” dedi ve bu incelemelerin sonuçlarına dair şu aşamada bir değerlendirme yapmaktan kaçındığını belirtti.

İlginizi Çekebilir: Novogratz, ‘Bitcoin ETF’si Bu Yıl Onaylanacak!’

Önceki ay SEC’in Grayscale’e karşı devam eden dava hakkında yapılan mahkeme kararına itiraz etmeme kararı hakkında konuşmaktan kaçınan Gensler, kurumun tek bir BTC ETF’sini onaylayıp onaylamayacağı veya bir grup içindeki tüm fonları bekleyip beklemeyeceği konusunda net bir açıklama yapmadı.

Gensler, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “Önümüzde bir değil, birden fazla dosya var, sanırım sekiz ya da on dosya var ve bunları personel ve nihayetinde Komisyon değerlendiriyor.”

Ayrıca, bir varlık yöneticisinin bir ürünü halka açmak istediğinde, bu ürünün SEC’e kaydolması gerektiğini vurguladı. SEC’in Şirket Finansmanı Bölümü ile Ticaret ve Piyasalar Bölümü’nün başvuruların incelenmesindeki kilit rolünü vurgulayan Gensler, “Bu, onlarca yıl öncesine dayanan ve zaman içinde test edilmiş bir süreç. SEC personeli, buna Bilgilendirme İnceleme Ekibi deniyor, bu grupta potansiyel ihraççılara yanıt veriyor ve geri bildirimde bulunuyorlar” dedi.

Gensler’in açıklamaları, kripto para dünyasında büyük bir heyecan yaratırken, spot Bitcoin ETF’leri için yapılan başvuruların nasıl sonuçlanacağı, piyasadaki oyuncular tarafından merakla bekleniyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir