Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.917
% 0.87
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.917
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Binance Fransa’nın Genel Müdürü İstifa Etti!

Binance Fransa, Binance haberleri, CZ Fud

Stéphanie Cabossioras, Binance Fransa’daki genel müdürlük görevinden istifa ederek bu yıl Binance’ten ayrılan en az 10 üst düzey yöneticiden biri oldu.

Binance Fransa Başkanı David Prinçay, 19 Ekim’de Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımla Cabossioras’ın görevden ayrıldığını doğruladı ve borsadaki çalışmalarından ötürü kendisine teşekkür etti. Prinçay,
“Stéphanie’ye Binance Fransa’ya yaptığı güçlü katkılar için teşekkür ediyor ve bir sonraki görevinde kendisine başarılar diliyoruz,” diye yazdı.

Cabossioras, ilk olarak Nisan 2022’de Binance’e katıldı ve aynı yıl Kasım ayında İcra Direktörlüğüne terfi etmeden önce kripto borsasının Fransız kolunda hukuk başkanı olarak görev yaptı. Binance’den bir sözcü, yaptığı açıklamada, Fransa merkezli operasyonların hala büyümeye devam ettiğini ve Cabossioras’ın ayrılışının “operasyonları üzerinde hiçbir etkisinin olmadığını” söyledi.

Cabossioras, kripto borsasına katılmadan önce Kanada’nın Quebec eyaletindeki finansal düzenlemelerin çoğundan sorumlu olan Autorité des marchés financiers’de Genel Danışman olarak görev yapıyordu.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


Binance’in Fransa kolu, Haziran ayında yerel bir soruşturmaya tabi tutuldu ve Paris Savcılığı, bu soruşturmanın gerekçesi olarak “ağırlaştırılmış kara para aklama eylemleri” dahil bir dizi başka suçlamayı gösterdi. Cabossioras, ayrılışıyla birlikte bu yıl içinde Binance’ten ayrılan en az 10 üst düzey yöneticinin listesine katıldı. 6 Temmuz’da, strateji müdürü Patrick Hilman, genel danışman Han Ng ve Binance’in pazarlama ve iletişimden sorumlu küresel başkan yardımcısı Steve Milton gibi üç yönetici görevlerinden ayrıldıklarını duyurdular.

Binance CEO’su Changpeng “CZ” Zhao, 7 Temmuz’da yaptığı açıklamada, bu ayrılışları şirketin normal bir gelişimi olarak nitelendirirken, bu ayrılışlarla ilgili haberleri “korku, belirsizlik ve şüphe” anlamına gelen FUD kısaltmasıyla reddetti.


İlginizi Çekebilir: Novogratz, ‘Bitcoin ETF’si Bu Yıl Onaylanacak!’

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir