Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.877
% 4.00
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.877
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Binance, Son İddialar Hakkında Açıklama Yaptı!

Binance

Binance, Haziran ayında işgücünün yaklaşık %20’sini işten çıkarmayı planladığına dair haberler ortaya çıkmıştı. Sözcüden açıklama geldi.

Dünyanın en büyük kripto para borsası olarak bilinen Binance’in binlerce çalışanını işten çıkarma planlarının olduğu belirtilmektedir. Ancak, kesin çıkarma sayısı ve kapsamı hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır.

Popüler bir kripto para habercisi olan Wu Blockchain, Binance’in yaklaşmakta olan işten çıkarmaları doğrulayan birden fazla kaynağa dayandığını belirtmiştir. Ancak Binance henüz söylentilere yanıt vermemiştir. Şu anda Binance’de yaklaşık 8000 çalışan bulunmaktadır ve işten çıkarmaların oranının Haziran ayında yaklaşık %20 olabileceği söylenmektedir. Bu işten çıkarmalar, daha geniş piyasa koşulları ve son genişlemelerle ilgili olabilir. Bazı departmanlar ise hala işe alımlara devam edecektir.

Binance CEO’su, kısa bir süre önce Twitter’da gerçekleştirdiği bir AMA oturumunda herhangi bir işten çıkarma planı hakkında açıklama yapmamıştır. Tartışılan konular arasında Lightning Network, Bitcoin madenciliği planları, ABD ve Hindistan’daki düzenleyici zorluklar, meme paraları ve Hong Kong ile BAE’de artan kripto kabulü ve olumlu düzenlemeler bulunmaktadır. Binance, olası bu işten çıkarmalara hemen yanıt vermemiş olup Bitcoin ve Ethereum gibi kripto para birimlerinin fiyatları istikrarlı bir seyir izlemektedir.

Sözcüden Açıklama

Bir Binance sözcüsü, Wu Blockchain’in işten çıkarmalarla ilgili tweet’ine yanıt vererek, şirketin periyodik olarak yeteneklerini doğru kaynaklara tahsis etmeyi gözden geçirdiğini ve bazen bu sürecin bazı çalışanların işten çıkarılmasıyla sonuçlandığını belirtmiştir. Borsa, bu durumun bir yetkilendirme olmadığını ve kritik rollerde doğru yetenek ve uzmanlığın değerlendirilmesi amacıyla gerçekleştiğini ifade etmiştir. Binance hala yüzlerce açık pozisyonu doldurmaya çalıştığını ve doğru ekiplere doğru kaynakları tahsis etme çabasını sürdüreceğini belirtmiştir.

Sonuç olarak, Binance’in Haziran ayında işgücünün %20’sini işten çıkarmayı planladığına dair haberler bulunmaktadır. Ancak, kesin çıkarma sayısı ve kapsamı hakkında henüz net bir bilgi bulunmamaktadır. Binance, kaynakları doğru ekiplere yönlendirmek amacıyla çalışanlarını yeniden değerlendirdiğini ve hala birçok pozisyonu doldurma çabası içinde olduğunu belirtmektedir.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir