Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.960
% 0.93
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.960
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Binance Ortağı Bir Şirket, Singapur Planlarını Açıkladı

Binance Singapur

Binance, Singapur’daki kripto lisanslama planlarını yeniden canlandırmaya çalışırken, Ceffu adlı bağımsız kurumsal saklama ortağı, Singapur merkez bankasına bir kurumsal kripto saklama lisansı için başvuruda bulunacağını açıkladı.

Singapur, esnek vergi politikaları ve çeşitli teknoloji yetenekleri nedeniyle kripto işletmeleri için bir merkez olarak kendini kanıtlamıştır. Singapur Para Otoritesi’nin (MAS), Ödeme Hizmetleri Yasası’ndaki ilgili değişikliklerin ardından kurumlar için kripto saklama lisanslarını açması bekleniyor.

Ceffu’nun başkan yardımcısı Athena Yu, Ceffu’nun Singapur’daki faaliyetlerini özellikle kurumsal yatırımcılara saklama hizmetleri sunulması üzere başlattığını söyledi.

Yu, Ceffu’nun MAS’a resmi başvurusunu yapacağını belirtti. Dünyanın önde gelen kripto para borsası Binance, kısa süre önce saklama kolunu “Ceffu” olarak yeniden markalaştırdı ve Kasım 2022’de Singapur’da kurumsal saklama hizmetlerini başlattı.

Binance, Aralık 2021’de kripto lisans başvurusunu geri çekti ve Şubat 2022’ye kadar Singapur ülkesindeki tüm operasyonlarını kapattı.

Bloomberg’de yayınlanan bir rapor, kripto borsasının düzenleyicilerin Kara Para Aklamayı Önleme tedbirleri standartlarını karşılayamadığını öne sürdü.

Singapur’un inovasyon, iyi kurumsal yönetim ve güçlü bir düzenleyici çerçeve konusunda bir üne sahip olduğunu belirten Yu, Ceffu’nun bu özellikleri nedeniyle Singapur’da faaliyetlerine başladığını söyledi. Ceffu’nun, kripto saklama hizmetlerini kurumsal yatırımcılara sunulması üzere özellikle Singapur’da faaliyet gösterdiği belritilmekte.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir