Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.483
% 0.36
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.483
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Alchemy Pay, Endonezya’da Lisans Aldı

Alchemy Pay Lisans

Alchemy Pay, Endonezya Merkez Bankası’ndan lisans alarak Endonezya’da hizmetlerini genişletiyor. Alchemy Pay, yerel fintech firması Berkah Digital Pembayaran ile işbirliği içinde havale ve fon transferlerini gerçekleştirmek için lisans aldı.

Bank Indonesia’nın lisansları Alchemy Pay ve Berkah Digital’in platformu BDPay’e ortaklaşa verildi. Bu, firmaların daha iyi ödeme yöntemleri sunmalarına ve ilgili işletme maliyetlerini azaltmalarına olanak tanıyor.

Berkah Digital, üçüncü lisans kategorisi altında bir ödeme hizmeti sağlayıcısı olarak listelenmekte ve esas olarak perakende ve kurumsal müşterilere yerel ve sınır ötesi havale hizmetleri sunan BDPay platformuyla tanınmakta.

Alınan lisans ile birlikte platform, müşteri bordro hizmetleri ve banka uygulama programlama arayüzleri aracılığıyla transferler sağlayarak kullanıcıların Endonezya’daki 136 bankaya transfer yapmasına olanak tanıyor.

Alchemy Pay’in kripto para birimi rampası, Mastercard, Visa, Google Pay, Apple Pay ve BDPay gibi bir dizi diğer bölgesel mobil cüzdan aracılığıyla ödemeleri destekliyor. Platform, 173 ülkede faaliyet gösteriyor.

Alchemy Pay, Binance borsası gibi kripto devleriyle ortaklıklarıyla bilinen büyük bir küresel kripto-fiat ödeme platformudur. Firma ayrıca Ethereum blok zincirinde çıkarılan kendi hizmet tokenı Alchemy Pay’i (ACH) işletmektedir. ACH, Alchemy Pay ağının önemli bir parçasıdır ve işlem ücretleri, ağ ödülleri ve diğer süreçleri sağlar.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir