Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.589
% 0.41
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.589
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Binance Labs, Puffer’e yatırım yaptı!

Binance Labs

Binance’in yatırım kolunu oluşturan Binance Labs, kripto yatırım stratejilerine hız kesmeden devam ediyor. En son hamlesi olarak, Ethereum tabanlı likit restaking protokolü Puffer’a yatırım yaptığını duyurdu. Bu yeni yatırım, Puffer‘ın restaking protokolünün geliştirilmesi ve yeni AVS (Aktif Validator Setleri) oluşturulması için kullanılacak.

Puffer, bu yatırım sayesinde, kendi restaking token’ını BNB Chain’e entegre etmeyi planlıyor. Ayrıca, Puffer, Ethereum staking süreçlerini daha demokratik ve erişilebilir hale getirmeyi hedefliyor, böylece doğrulayıcılar için işlemleri daha uygun ve az maliyetli kılmayı amaçlıyor.

Binance Labs’tan yapılan açıklamada Binance’in Kurucu Ortağı ve Binance Labs Başkanı Yi He, şirketin vizyonuna değindi.

Yi He, “Binance Labs olarak, DeFi alanındaki yenilikçi projeleri, özellikle erken aşamalarında desteklemeyi hedefliyoruz. DeFi girişimcileriyle uzun vadeli büyümeleri için yakın işbirlikleri yapmayı sabırsızlıkla bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Binance Labs’ın bu yatırımı, BNB Chain kullanıcıları için yeni fırsatlar sunuyor. Kullanıcılar, Puffer’ın stake token’ı olan nLRT’yi kilitleyerek gelir elde edebilecekler. Bu yatırımın mali boyutu ise Binance tarafından açıklanmadı, ancak bu gelişme, Binance Labs’ın DeFi ekosistemine katkıda bulunma konusundaki kararlılığını gösteriyor.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version