Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.168
% 1.04
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.168
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Son Dakika: Sam Bankman-Fried’in İadesine Karar Verildi

Sam Bankman-Fried

Dün yayımlanan haberine göre, FTX’in kurucusu ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried’ın , dolandırıcılık suçlamalarıyla karşı karşıya olduğu ABD’ye iade edilmesine itiraz etmeyeceğini söylemişti. Beklenen Karar geldi. Sam Bankman-Fried’ın ABD’ye iadesine karar verildi.

Sam Bankman-Fried ABD’de Mahkeme Karşısına Çıkacak

Amerika Birleşik Devletleri’ne iade edildikten sonra, SBF’in iki gün içinde Manhattan’da bir yargıcın karşısına çıkması bekleniyor. Bununla birlikte mahkeme, SBF’in savunma yapmasını isteyecek ve yargıç bu savunmaya göre kefaletle ilgili bir karara varacak.

Bankman Fried  geçen hafta  Bahamalar’da tutuklanmış ve dolandırıcılık suçlamalarıyla karşı karşıya kalmıştı.

sam-bankman-fried

ABD büyük yargıcı SBF’i FTX’in müşterileri ve kredi verenleri üzerinde dolandırıcılık yapmak veya yapmak için komplo kurmaya teşebbüs etmek ve kara para aklamakla suçladı. Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, gözden düşmüş kripto girişimcisini yatırımcıları dolandırmakla suçluyor. SEC ayrıca SBF’Nin müşteri fonlarını siyasi bağışlar ve abartılı bir yaşam tarzını finanse etmek için kullandığını iddia ediyordu.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Son Dakika: Sam Bankman-Fried’in İadesine Karar Verildi” te bir düşünce

  1. Pingback: Demokratlar FTX'in 3 Milyon Dolarlık Siyasi Bağışını Geri İade Edecek | COİN MÜHENDİSİ

  2. Pingback: Sam Bankman-Fried, 250 Milyon Dolarlık Kefaletle Serbest Bırakıldı | COİN MÜHENDİSİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version