Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.115
% 4.82
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.115
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

SPX Güncel Analizi (19.12.2022)

SPX Güncel Analizi

Herkese iyi akşamlar Coin Mühendisleri, bu akşam sizlerle küresel piyasaların öncüsü Amerikan borsalarına bakalım. S&P 500 endeksini (SPX) yani Amerikan borsalarında işlem gören en büyük 500 şirketin endeksini inceleyelim.

Sizlerle Amerikan borsalarını konuştuğumuz son analizimizde düşen trend çizgisine oldukça yakın olduğumuzu ve kripto piyasasında yönü belirleyecek hamlenin yaklaştığını söylemiştik.

spx

Maalesef SP500 düşen trendine yeniden takıldı, ikili tepe formasyonu oluşturarak düşüşüne devam ediyor. Düşüşler nerede son bulur bilinmez ancak düşen trende her çarpışta yaşandığı gibi bir büyük düşüş dalgası daha gelirse kripto piyasasında yeni bir sert satış rüzgarı görebiliriz.

Bu nedenle işlemlerimize stop koymayı, küreselde işler düzelmeden riskli alımlar yapmamayı ve yüksek kaldıraç kullanmamayı ihmal etmeyelim.

Kötü günler elbet geride kalacak fakat güneşli günleri görene kadar bu zamanı önlemlerimizi alıp birlikte atlatmak zorundayız.

Bu tarz güncel analizlerden anında haberdar olmak için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir