Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.585
% 0.96
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.585
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Binance, FC Shakthar Fan Tokenini Duyurdu!

Binance FC Shakthar

Yakın zamanda CEO’su CZ ile gündeme gelen Binance, yeni Fan Token projesine imza attı. Bu Fan Token, FC Shakhtar taraftarları için tasarlanan yepyeni bir platformdur. Platform, kullanıcıların çeşitli hayran etkileşim etkinliklerine katılabilecekleri, özel NFT düşüşlerine ve indirimlerine erken erişimin keyfini çıkarabilecekleri ve benzersiz hayran deneyimleri yaşayabilecekleri yeni bir platform anlamına geliyor.

Başlangıçta, kullanıcılar FC Shakhtar Fanverse’deki farklı etkinliklere katılarak 36.000 USDT’ye kadar token kuponu ödüllerini paylaşabilirler. Formalar ve takımın maçlarına biletler gibi birçok ödüle de Haziran 2023’e kadar dağıtılmaya hazır.

Fanverse’de bulunan etkinliklerden ve ödüllerden yararlanmak için, kullanıcıların 04.04.2023 ile  04.06.2023 tarihlerinde Pasaportu talep etmeleri gerekmektedir.

FC Shakhtar Fanverse Pasaportu Nasıl Alınır?

Tüm Binance kullanıcıları, FC Shakhtar Fanverse‘de bir Deneyim Pasaportu talep etmeye hak kazanırlar. Bu da onları fanverse’deki herhangi bir ücretsiz Maç Tahmini mücadelesine tek giriş için hak kazanacak. Deneyim Pasaportuna sahip kullanıcılar, favori takımlarının takım kararlarını etkilemek için katılabilecekleri Oylama Anketlerinde de iki oy alacaklar.

Hem ücretsiz Maç Tahmini hem de Oylama Anketi özelliklerine tam erişim elde etmek için kullanıcılar, benzersiz Fanverse davet bağlantısıyla en az bir yeni kullanıcıya başvurarak ve yönlendirmelerinin kimlik doğrulamasını tamamladığından emin olarak Deneyim Pasaportlarını hemen Süper Pasaporta yükseltebilirler.

Ücretsiz Maç Tahminleri, kullanıcıların tahmin görevlerine ücretsiz olarak katılmalarını ve ödül kazanmalarını sağlar. 12-2023-04 ile 08-2023-06 tarihleri arasında gerçekleşecek Shakthar takımı maçı ile tüm katılımcılar 36.000 USDT’ye kadar token kuponu ödüllerini paylaşacaklar.

Ödül Havuzu

Her maç tahmini mücadelesinde kullanıcılar, ilgili maç ile ilgili maç skorları ve maç sonuçlarını doğru tahmin ederek puan kazanabilirler. Ayrıca kullanıcılar arkadaşlarını davet bağlantısıyla davet ederek elde edilen puanlar üzerinden de ödül çarpanı alabilirler. Doğru skoru ve maç sonucunu doğru eden kullanıcılar 10 puan, doğru maç sonucunu tahmin eden kullanıcılar ise 5 puan kazanabilirler.

Aşağıdaki resimde belirtildiği gibi kullanıcılar, her maç tahmini  mücadelesi için ödül havuzunu paylaşacaktır.

Global Leaderboard Ödülleri 

Kullanıcılar maç tahmini mücadelesinden topladıkları puanlarla özel taraftar ödülleri de alabilirler.Global Leaderboard, kullanıcıların 2023-04-04 10:00 (UTC) tarihleri arasında biriktirdikleri toplam puanları, her maçın başlangıç saatinde hak kazandıkları ödül çarpanlarını da içerecek şekilde gösterecektir

Global Leaderboard’un nihai kullanıcı sıralaması 2023-06-05 14:00 (UTC) tarihinde herkese açık olacaktır. İki veya daha fazla kullanıcı aynı sayıda puan alırsa, Pasaportunu daha önce alan kullanıcı sıralamada daha yüksek bir yerde olacaktır

FC Shakhtar

İlk 1-100 arasındaki sıralamaya sahip kişiler, yukarıdaki ödülleri kazanabilirler. 

Binance Fanverse pasaportu almak ve  ömür boyu %20 komisyon indiriminden faydalanmak için bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür bilgilendirici içerikler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir