Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.409
% 2.18
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.409
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

CZ, ABD’de Mahkeme Bitene Kadar Ülkeyi Terk Edemeyecek!

Changpeng "CZ" Zhao, ABD Adalet Bakanlığı, Dava, Binance

Dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance ve bir dönem CEO koltuğunda oturan Changpeng “CZ” Zhao, ABD Adalet Bakanlığı tarafından bir dizi suçlama ve soruşturmaya maruz kalmıştı. Yürütülen soruşturma ve mahkeme sürecinin ardından Changpeng “CZ” Zhao, Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı ile anlaşma yaparak suçunu kabul etti.

Yeni gelen bilgilere göre, mahkeme incelemesi tamamlanana kadar eski CEO CZ‘nin ABD’den ayrılmasına izin verilmeyecek.

27 Kasım’da Seattle’daki Washington Batı Bölgesi ABD Bölge Mahkemesi’nde yapılan bir başvuruya göre, Yargıç Richard Jones, CZ‘nin aile üyelerinin bulunduğu Birleşik Arap Emirlikleri’ne dönmesine izin verecek bir sulh yargıcının kararını durdurdu. Mahkeme, ABD hükümetinden gelen inceleme talebini karara bağlayana kadar CZ‘nin BAE’ye seyahat etmesine izin verilmemesini emretti.

Adalet Bakanlığı ile yapılan anlaşma sonucu Binance borsasının CEO’luk görevinden istifa eden CZ, cezanın kesinleşme tarihi olan Şubat 2024’e kadar ABD içinde herhangi bir yere seyahat edebilir.

Binance‘in geleceği, CEO değişikliği ve hukuki sorunları nasıl çözeceği konusundaki gelişmelerle birlikte yakından takip edilmeye devam edecek.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir