Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.574
% 5.45
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.574
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Binance,-CFTC Davasından Önce Büyük Miktarda Para Çekildi

Binance

Dünyanın önde gelen kripto borsası BinanceCFTC davasından hemen önce borsadan 850 milyon dolar para çekildi.

Kripto borsası Binance son zamanlarda ABD’deki düzenleyici kurumlarla sorunlar yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün Amerika Birleşik Devletleri Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC), Binance’in türev düzenleyicisine uygun şekilde kaydolmayarak düzenleyici yükümlülüklerini yerine getirmediğini iddia ederek, Illinois Kuzey Bölgesi ABD Bölge Mahkemesinde Binance ve CEO Changpeng Zhao aleyhine bir dava açtı.

Ortaya çıkan yeni bilgilere göre Binance borsasından, dava açılmadan hemen önce 850 milyon dolarlık varlık çekildi.

Thanefield Capital verilerine göre, Binance’in cüzdanlarından dava açılmadan 12 saat önce neredeyse 850 milyon dolar, hemen 1 saat sonra ise 240 milyon dolar daha çekildi.

Binance, sadece CFTC ile değil, aynı zamanda İç Gelir Servisi (IRS) ve federal savcılar tarafından da soruşturma altındadır. Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) de Binance’in ABD’li tüccarların kayıtsız menkul kıymetlere erişmesine izin verip vermediğini araştırmaktadır.

Binance’in CEO’su Changpeng Zhao konuyla ilgili yaptığı açıklamada, borsanın piyasayı manipüle etmediğini ve herhangi bir koşulda kâr amacı güdülerek ticaret yapılmadığını savunarak, CFTC’nin iddialarını reddetti. Ancak düzenleyicilerin endişeleri, Binance’in geleceği hakkında bazı soru işaretleri oluşturuyor.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version