Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.331
% 3.08
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.331
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Binance Ceo’su CZ Paranın Bir Çok Kripto yatırımcısının Dikkatini Dağıttığını Düşünüyor !

Binance

Binance Ceo’su CZ kripto sektöründe paradan daha çok teknolojiye önem verilmesi gerektiğini söyledi.

Binance Ceo’su CZ İsviçre’de düzenlenen Dünya Ekonomik Fuarında açıklamalarda bulundu. Kripto endüstrisindekilerin sektördeki parayla dikkatlerini dağıtmak yerine kripto teknolojisinin temellerine odaklanmaları gerektiğini söyledi.

Binance Ceo'su CZ

CZ, bir video bağlantısıyla uzaktan konuşurken şu açıklamada bulundu:

 “Gelgit çekildiğinde, tüm yutturmaca ortadan kalkar ve önemli olan temel unsurlardır,” dedi. “Sektörümüzde paraya o kadar yakınız ki… pek çok insanın dikkati bununla dağılıyor ve tüm odaklandıkları şey bu.”

İsviçre’de gerçekleşen Davos’da ki konuşmasında Binance Ceo’su CZ, yeni bir varsayılan ödeme sistemi olarak kriptonun gelişiminin kademeli olması gerektiğine ve teknolojinin arkasındaki konseptin silinmeyeceğine dair söylemini dile getirdi.

”Büyük aksamalara yol açmamak için aslında yavaş, dikkatli ve istikrarlı bir şekilde ilerlememiz gerekiyor. Bu herhangi bir tek para birimi, blockchain veya borsa ile ilgili değil, gelişen ve gelişmeye devam edecek olan temel teknoloji.”

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version