Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$64.042
% 1.75
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 64.042
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Binance Borsası, Polyhedra Network Airdrop Etkinliği Başlattı!

Binance

Binance Web3 Cüzdan Airdrop: 1.000.000 Polyhedra Network Token’ından Kendi Payınızı Alın!

Binance, Web 3 etkinliği için 1.000.000 Polyhedra Network Token’ı dağıtıyor. Bu tokenlardan payınızı alın.

Polyhedra Ağı: Web3’te Yenilikçi Çözümlerle Devrim Yaratmak

Polyhedra Network’ün çözümleri, Web3‘te özellikle farklı sistemler arasında köprü oluşturma, verimli bir şekilde ölçeklendirme ve kullanıcı gizliliğini sağlama gibi önemli zorlukları ele almaktadır. Gelecek vaat eden bir şifreleme tekniği olan sıfır bilgi kanıtlarına odaklanmaları, blok zinciri alanında etkili bir gelişme potansiyeli olduğunu göstermektedir.

Polyhedra Network’un Temel Özellikleri Nelerdir?

  • zkBridge: Sıfır bilgi kanıtlarını kullanarak çeşitli blokzincirleri ve Katman 2 çözümleri arasında güvenilir ve verimli çapraz zincir transferleri sağlar. Bu, kullanıcıların güvenlik veya gizlilikten ödün vermeden varlıkları farklı sistemler arasında taşımasına olanak tanır.
  • zkDID: Sıfır bilgi kanıtları üzerine inşa edilmiş, ince taneli gizlilik kontrolü sunan ve uyumluluk gereksinimlerini karşılayan merkezi olmayan bir kimlik çözümü sağlar.
  • ParaPlonk: ZK toplamalarını hızlandırmak için tasarlanmış, blokzinciri sistemleri için gelişmiş ölçeklenebilirliğe katkıda bulunan büyük ölçekli dağıtılmış bir kanıt oluşturma ağı.
  • ZK-NFT konteyneri: Diğer NFT’lerin iç içe geçmesini sağlayan ve gelişmiş gizlilik ve birlikte çalışabilirlik için sıfır bilgi şifrelemesini kullanan yeni bir NFT protokolü.

Polyhedra Network Nedir ? Ne İşe Yarar?

Polyhedra Network airdrop’una nasıl katılabilirim?

Etkinlik 06/02/2024 saat 03.00 (TSİ) – 05/03/2024 saat 02.59 (TSİ) arasında gerçekleşecektir. Katılmak için, çok basit olan iki görev vardır. Her görev için maksimum 100 Polyhedra token kazanabilirsiniz.

  • İlk görev için 500.000 token ayrılmıştır. Bu tokenleri kazanmak için, zkBridge üzerindeki herhangi iki ağ arasında BNB, USDT veya ETH tokenlarını aktarın. Örneğin, BNB’den 5 USDT’yi ARB’deki 5 USDT’ye aktarabilirsiniz. Bunu gerçekleştirdiğinizde, ilk görev tamamlanmış olur.
  • İkinci görev de 500.000 token olarak ayrılmıştır. Bunun için, herhangi bir NFT’yi zkBridge üzerindeki herhangi iki ağ arasında aktarın. Örneğin, bir NFT’yi BNB’den ARB’ye aktarmanız gerekebilir. Bu işlemi tamamladığınızda, ikinci görev de başarıyla tamamlanmış olur.

Tokenları ne zaman alacağım?

Etkinlik sona erdikten sonra bile, iki hafta içinde, kazandığınız ödülleri görmek için Binance Web3 Cüzdanını kullanarak aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz: Keşfet > Airdrop Bölümü > Ödüller > Detaylar.

Polyhedra Network Airdrop’u için görevleri tamamlamak için Binance Web3 Cüzdanını kullanmanız gerektiğini lütfen unutmayın.

Kullanıcılar, görevin başarıyla tamamlandığını öğrenmek için etkinlik sayfasındaki [Görev Durumunu Doğrula] düğmesine tıklayabilirler.

Bu etkinlikteki toplam ödül havuzuna, ödüllerin dağıtımı sırasında doğabilecek tüm ağ ve gaz ücretleri dahildir.

Binance borsasına kaydınız yoksa, komisyon indirimli kayıt linki ile borsaya kaydolarak komisyon indirimi dışında bir çok fırsattan faydalanmaya başlayabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir