Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.816
% 2.19
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.816
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Bitcoin Borsası Binance Bu Altcoinleri Delist Edecek!

binance

Bitcoin Borsası Binance, kullanıcılarının çıkarlarını korumak ve işlem ortamının bütünlüğünü muhafaza etmek amacıyla, bazı spot işlem çiftlerini platformundan kaldırdığını duyurdu.

Kripto para borsası Binance, 09.02.2024 tarihinde Türkiye saati ile 06:00’da  FLOW/BNB, GMT/ETH, ONE/BNB, PUNDIX/ETH paritelerini delist edeceğini duyurdu.

Bir spot işlem çiftinin kaldırılması, o tokenların spot platformunda elde edilebilirliğini değiştirmez. Kullanıcılar, kaldırılan spot işlem çiftinin temelini hala satın alabilir veya satabilir ve varlıklarını Binance’de bulunan diğer işlem çiftleriyle değerlendirebilir.

Binance, belirtilen spot işlem çiftleri için Spot Ticaret Botları hizmetini 09 Şubat 2024, Türkiye saati ile 06:00 itibarıyla, uygulanabilir olduğu durumlarda sona erdirecektir.Binance bu delist kararına ilişkin kullanıcılara, olası zararları önlemek adına, hizmetin durdurulmasından önce Spot Ticaret Botlarını güncellemeleri veya iptal etmelerini öneriyor.

Coin Mühendisi Katıl üyelerine özel ayrıcalıklar için, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil ol.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir