Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.227
% 4.08
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.227
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Airdrop Barındıran Defi Protokolü: zkLend (ZEND)

zklend
zkLend 2024 yol aritasını açıklamasıyla beraber gelecekte platform tokeni olacak ZEND için bir airdrop kampanyası başlattı. Bu sayede platform içine kullanıcı çekmeyi hedefliyor.

zkLend Nedir?

Starknet’in benzersiz bir özelliği olan merkeziyetsiz bir para piyasası protokolü olarak, kendini Starknet DeFi sektöründe lider konuma sağlamıştır. Sadece Starknet DeFi’nin TVL’sinin yaklaşık %21’ini kontrol etmekle kalmayıp aynı zamanda Starknet üzerinde en yüksek işlem hacmi olan 8 milyonun üzerinde işleme ve hesap çağrısına katkıda bulunarak wstETH’nin L2 ağında teminatlandırılmasının öncülüğünü yapmıştır.

Son dönemlerde, protokol Starknet tarafından desteklenen hesap soyutlama teknolojisini kullanarak tek tıklamayla çalışan bir özellik başlattı. Bu özellik, Starknet üzerinde bu işlemi gerçekleştiren karmaşık çoklu çağrıları kullanan ilk protokoldür.

DApp başarısının ötesinde, zkLend ekibi teknik ve finansal alanlarda Starknet ekosistemine önemli katkılarda bulunuyor. Kurucu Ortağı Jonathan Lei, starknet-rs ve starkli gibi temel altyapı parçalarının yanı sıra The Graph entegrasyonu gibi açık kaynak topluluğuna önemli katkılar sağlayan ana katkı sağlayıcılardan biridir. Aynı şekilde, Kurucu Ortağı Jane Ma, DeFi Komitesi’nin altı üyesinden biridir ve Starknet Vakfı tarafından zincir üstü likidite teşvik programını araştırmak, tasarlamak ve uygulamak üzere seçilmiştir.

zklend

zkLend Airdrop Fikri

Yeni yıla girerken, protokol, zkLend’in yerel yardımcı program tokeni olan $ZEND’in lansmanına hazırlanıyor. Ayrıca, ekip, sermaye verimliliğini artırmaya, kullanıcı deneyimini geliştirmeye ve protokol işlevselliğini artırmaya devam eden yeni yenilikleri içeren 2024 yol haritasını duyuruyor.

Bu arada bu özellikler, izole pazarlar, işlem oluşturucu arayüzü, kasa stratejileri ve çok beklenen V2 sürümünü içerir. Bu özellikler, kullanıcıların varlıklarını oluşturmasına, modüler hale getirmesine ve kullanmasına olanak tanıyan daha fazla yol açacak şekilde tasarlanmıştır ve sorunsuz bir kullanıcı deneyimi sunarak sadece yenilikçi ve yaratıcı değil, aynı zamanda kullanımı keyifli bir ürün sunar.

Ayrıca Kurucu Ortak Brian Fu kendilerinden şu şekilde bahsediyor;

Kendimizi Starknet’in yerel para piyasası olarak kurduktan sonra, Starknet’in sürekli gelişimini desteklemeyi ve zkLend’in işlemlerinin kapsamı dahilinde ve ötesinde Starknet ekosisteminde en fazla değeri yakalamak ve sağlamak için yakından çalışıyoruz. $STRK lansmanının ufukta olduğu göz önüne alındığında, ekosistemin büyümesiyle birlikte kullanıcılarımıza en fazla değeri sunacak şekilde zkLend’in ürün yol haritasının uyumlu olduğundan emin olmak için Starknet Vakfı ile yakın bir şekilde çalışıyoruz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir