Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.563
% 2.55
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.563
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Binance Airdrop Başlattı!

Binance Airdrop

Binance Airdrop Başlattı! Dünyanın en büyük borsası Binance’in Web3 cüzdanı, 85.000 dolar değerinde Radiant Capital (RDNT) token dağıtıyor. Etkinlik 12 martta başladı ve 26 mart 02:59 (TSİ) bitecektir.

Etkinliğe katılmak için buradan geçiş yapabilirsiniz.

Etkinlik Görevleri:

1- İlk görev Binance Web3 Cüzdanında herhangi bir tokeni en az 5 dolar değerinde RDNT ile takas edebilirsiniz. Bu görev için ayrılan ödül havuzu 34 bin dolar değerinde RDNT token içeriyor.

2- 51 bin dolarlık RDNT token içeren ikinci ödül havuzundan pay almak içinse, yapmanız gereken BSC ağı üzerinde Radiant Capital’a en az 20 dolar değerinde USDT, BNB, USDC, ETH veya BTCB yatırmanız gerekiyor.

Dikkatinizi çekebilir: Kripto fonlarına giriş artıyor!

Bu iki görevlerinizi yaptıktan sonra kullanıcılar kendi görevlerinin başarıyla tamamlayıp tamamlamadığını kontrol etmek için etkinlik sayfasında “Görev durumunu doğrula” tuşu mevcuttur. Kontrol sağlayabilirsiniz.

Yukarıda belirtilen görevlere yalnızca Binance Web3 Cüzdanı içerisinde oluşturulan yedeklenmiş cüzdanlar katılabilir. Hak kazanan her katılımcıya verilecek ödüller, görev başına 50 $ değerinde RDNT tokeni ile sınırlıdır. Kullanıcılar yukarıdaki görevlerin tümünü tamamlayarak en fazla 100 $ değerinde RDNT tokeni almaya hak kazanabilir. Bu Etkinlikteki toplam ödül havuzuna, ödüllerin dağıtımı sırasında doğabilecek tüm ağ ve gas ücretleri dahildir. 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Binance Airdrop Başlattı!” te bir düşünce

  1. Berke diyor ki:

    Hocam dağıtılan ödüller hangi cüzdana düşüyor, onca aldığım airdrop ödülü var binance da. Ödül miktarim, yatırılan cüzdan vs görülüyor fakat ben spotta göremiyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version