Kriptolar:
29677
Bitcoin:
$61.587
% 1.85
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.56
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.587
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Changpeng Zhao (CZ) İstifa Etti! Binance Ceza Ödeyecek!

Changpeng Zhao (CZ) İstifa Etti! Binance Ceza Ödeyecek!, ABD Adalet Bakanlığı

Dünya çapında en büyük kripto para borsası olan Binance, Amerikan yetkililer tarafından 4.3 milyar dolarlık para cezasına çarptırıldı. CZ, kara para aklama ve diğer yetki ihlalleri ile ilgili suçlamaları kabul ederek, yönetim kurulundaki rolünden istifa ettiğini açıkladı.

Binance’nin öncüsü ve CEO’su Changpeng Zhao (CZ), şirketin çoğunluk hissesine sahip olmayı sürdürecek ancak yönetici rolünden feragat edecek.

Dikkatinizi Çekebilir: Binance Borsasından Milyar Dolarlık USDT Hamesi!

ABD Adalet Bakanlığı’nın, kara para aklama ve diğer suçlamalarla mücadele etmek üzere Binance ile bir anlaşma yapmaya hazırlandığı belirtildi. Bu anlaşmanın detayları, bugünkü planlanan bir basın toplantısında açıklanacak.

Bu gelişmeler, Binance’in ABD düzenleyicileri ile olan sürtüşmelerinin sonucu olarak görülüyor. Borsa, kara para aklama ve tüketici koruması ihlalleri dahil olmak üzere bir dizi suçlamayla karşı karşıya kaldı.

Özetlemek gerekirse, Binance CEO’su Changpeng Zhao‘nun istifası ve Binance’e yönelik milyar dolarlık ceza, kripto para endüstrisi için önemli bir kilometre taşıdır. Bu gelişmeler, kripto para borsaları ve düzenleyiciler arasındaki etkileşimleri, endüstri standartlarını ve kripto para birimlerinin gelecekte nasıl düzenleneceğini etkileyebilir. Bugünkü basın toplantısında, ABD Adalet Bakanlığı’nın Binance anlaşmasının ayrıntılarını bekleyen kripto para topluluğu, merakla yeni gelişmeleri takip ediyor.

Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmek İçin Buraya Tıklayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir