Kriptolar:
29758
Bitcoin:
$68.662
% 3.11
BTC Dominasyonu:
%54.4
% 0.16
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 1.54
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 68.662
BTC Dominasyonu:
% 54.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Biden Yönetimi Cardano Kurucusundan Eleştiri Aldı

charles hoskinson

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, Biden yönetimine yönelik sert bir eleştiride bulunarak Başkan Joe Biden’ın Amerikan kripto para sektörünü sabote etmek için harekete geçtiğini iddia etti. Hoskinson’ın 9 Mayıs tarihli videodaki ifadeleri, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki kripto yeniliklerini bastırmaya yönelik sistematik girişimlere yönelik eleştirilerini ortaya koyuyor.

Hoskinson, “Biden’a verilecek bir oy, Amerikan kripto para sektörüne karşı verilmiş bir oydur” diyerek sözlerini sakınmadı. Hükümeti kripto düzenlemeleri konusundaki tutumu nedeniyle eleştirerek, sektörün gelişimini engellediğine inandığı bir dizi hamleyi sıraladı.

Kripto Endüstrisinin Karşılaştığı Zorluklar

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Cardano’nun kurucusunu düzenleme konusunda aşırı agresif olarak nitelendirdi ve özellikle bankacılık hizmetlerine erişim söz konusu olduğunda hükümetin kısıtlayıcı düzenlemelerine vurgu yaptı. Son zamanlarda, Beyaz Saray tarafından alınan çeşitli eylemlere de dikkat çekerek, yasama organının kripto sektörünü destekleme çabalarını engellemekle suçladı.

Başkan Biden’ın, bankaları kripto varlıklarla çalışmaktan caydırmak için yürürlüğe konan SEC kurallarını bozmayı öneren mevzuata karşı duruşu, Hoskinson için özellikle hassas bir noktaydı. Beyaz Saray, bu tür eylemlerin son derece istenmeyen ve yatırımcıları ve daha geniş finansal sistemi korumak için hayati önem taşıdığını belirten bir bildiri yayınladı.

Hoskinson ayrıca SEC’i de hedef aldı, ancak sadece düzenleyicinin kripto para birimleri gibi yeni varlık sınıflarını kontrol etmek için eski yasaları kullanmasını onaylamadığını belirtti. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki yaklaşımı, hepsi kripto inovasyonunu benimsemiş ve büyük yatırımlar almış olan İsviçre, Singapur ve Dubai gibi ülkelerinkiyle karşılaştırdı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir