Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.880
% 1.19
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.880
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Backpack Exchange Kullanıcılarına Wormhole Airdrop’u!

Hacim kasan cüzdanları ödüllendiren kripto para borsası Backpack Exchange kullanıcıları, Wormhole’un gerçekleştirdiği $W token airdrop ile ödüllendirildi. İşte detaylar!

Backpack Nedir?

Backpack Exchange, Solana tabanlı, merkezi bir kripto para borsasıdır. Kullanıcılarına işlem hacimlerine göre puan vererek ödüllendiren bir sistem sunmaktadır. Ayrıca gizlilik, hız ve düşük işlem ücretleri gibi avantajları vardır.

Backpack, hacim puan sistemi ve kendi cüzdan modeli aracılığıyla kripto para platformlarında bir evrimi temsil ediyor.

Backpack Exchange hakkındaki detaylı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirisiniz!

Backpack Exchange’e kayıt olmak için bu linke tıklayabilirsiniz. 

Backpack Cüzdanlarına $W Token Dağıtıldı!

Wormhole daha önce, toplam 400.000’den fazla cüzdanın bu airdrop’a katılmaya uygun olduğu $W token airdropu’nun ayrıntılarını açıklamıştı. Toplamda 617,3 milyon $W token, Solana, Ethereum ve diğer zincirlerin yanı sıra çeşitli kripto topluluklarındaki erken kullanıcıları ödüllendirecek olan ilk topluluk ve ekosistem airdrop’u için cüzdanlara dağıtıldı.

Solana ağında gerçekleşen airdrop’lardan, hacim kasan Backpack kullanıcılarının da faydalanacağını sıklıkla dile getirmiştik. Bunlardan ilki Wormhole airdrop’u oldu. Backpack Exchange borsasını kullanan ve aktif hacim yaratan kullanıcılar, $W token ile ödüllendirildi.

Backpack Kullanıcılarına Wormhole Airdrop'u!

Siz de hacim kasan bir Backpack kullanıcısıysanız, Backpack sayfasına gidip, sağ alt köşedeki elmasa ve ardından “The Drop” butonuna tıklayarak ödül uygunluğunuzu kontrol edebilirsiniz.

Backpack kullanıcılarına daha fazla ödül tanımlanacaktır ve bu ödüllerden yararlanmak için aktif olarak hacim kasmanız gerekmektedir. Siz de buraya tıklayarak Backpack üzerinden işlem yapmaya başlayabilir, gerçekleşecek airdrop etkinliklerinden faydalanabilirsiniz.

Wormhole Nedir?

Wormhole, farklı blok zincirler arasındaki iletişim sağlayan genel bir mesaj aktarım protokolüdür. Token, NFT ve veri aktarımına olanak tanıyan Wormhole, blok zincirlerin üzerine yazılan akıllı sözleşmeler ve uygulamaların birbirleriyle etkileşime girmesini ve çapraz zincir işlevselliği sağlamasına olanak tanır. Kripto para dünyasında birlikte çalışabilirliği arttırmayı ve kullanıcılarına yeni fırsatlar sunmayı amaçlamaktadır.

Backpack Exchange’e kayıt olmak için bu linke tıklayabilirsiniz. 


Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir