Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$58.138
% 1.20
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 58.138
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Coin Mühendisi X Your AI AMA Özeti

Coin Mühendisi X Your AI AMA Özeti

Your AI ile 2 Nisan tarihinde Coin Mühendisi olarak AMA etkinliğimizi gerçekleştirdiğimiz proje yetkilisi sorularımızı yanıtladı. Bizlere proje hakkında bilgiler verdi.

Yapılan tüm AMA içerik ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

İlk olarak kendisini tanıtmasını istediğimiz YourAI yetkilisi şunları aktardı:

S1. YOUR AI Projeniz, yapay zeka yeniliğini kullanmayı hedefler ve bunu e-ticaret alanına uygulamayı amaçlar. Bununla ilgili detaylı bilgi verebilir misiniz?

Gerçekten de, YOUR AI, e-ticaret için ilk yapay zeka destekli içerik katmanıdır. YOUR AI, protokolü daha da ölçeklenebilir hale getirmek için yapay zeka gücünden faydalanır.

Reklamcılıkta kişiselleştirme olgusu zaten var olduğunda, YOUR AI Protokolü, özellikle e-ticaret için uyarlanmış kişiselleştirme tekniklerinde öncü olarak öne çıkar. Yapay zeka gücünden faydalanarak, YOUR AI, e-ticaret müşterilerinin belirli tercihlerine hitap edebilir ve ürün sayfalarının her bir bireysel tüketici tercihleriyle uyumlu olmasını sağlar.

S2. YOUR AI tarafından geliştirilen yapay zeka motoru olan “AI Picasso” şu anda mevcuttur. Bu modelle ilgili gelecek planlarınızı tartışabilir misiniz?

Özel olarak oluşturulan AI Picasso’muz, e-ticaret mağazaları için ürün sayfalarını kişiselleştirmek amacıyla tasarlanmıştır. Kişiselleştirilmiş ürün sayfalarıyla, çevrimiçi müşterilerin içerik tercihleriyle örtüştüğünde belirli bir ürünü satın alma olasılıkları daha yüksek olacaktır. AI, içeriği ses tonunda, renkte veya hatta ürün içeriğinin özelliklerinde ayarlamak için kullanılır.

Bir örnek olarak: Televizyon alan erkekler, bir futbol maçının oynandığı veya mavi bir arka plana sahip bir televizyonla karşılaştıklarında, belirli bir ürünü satın alma olasılığı daha yüksektir. Aynı ürün sayfasında bir kadın olduğunda, televizyon pembe bir arka plan gösterecek veya güzellik reklamı oynatacaktır. Bu AI modelinin gelecekteki planı, en büyük e-ticaret mağazalarına entegre edilerek, 8,8 trilyon dolarlık e-ticaret sektöründe geniş bir kitleye ulaşmaktır.

Ayrıca, protokolümüzde birçok yaratıcı bulunmaktadır. Ürün içeriğinin yüksek kalitesini sağlamak için içerik özenle seçilmelidir. Son olarak, AI bu içerik girdisini yeni içerik oluşturmak için de kullanır.

S3. Your’da herkes kendi içeriğini oluşturabilir. Bu konuda bize detaylı bilgi verebilir misiniz?

İçerik oluşturucular, YOUR AI Protokolü kullanıcılarının önemli bir parçasını oluşturur. E-ticaret mağazalarına doğru, yüksek kaliteli ve kullanıcı üretimi içerik sağlamak için yaratıcılar protokolümüzde içerik oluşturabilirler.

E-ticaret mağazaları, yaratıcılarımızın içeriğini doğrudan web mağazalarına aktarır – Spotify’ın müziği dinleyicilerine aktardığı gibi. BRC-20 işaretleri kullanılarak, içeriğin sahipliği yaratıcıların kayıt altına alınır. İçerik her bir web mağazası tarafından kullanıldığında, YOUR AI Protokolündeki yaratıcılar katkılarına göre $YOURAI ile ödüllendirilir.

Bu, YOUR AI Protokolündeki tüm yaratıcıların oluşturdukları içerik için ödüllendirildiği anlamına gelir. İçerik veri tabanımızdaki milyonlarca ürünle, yaratıcılar sürekli olarak $YOURAI kazanma fırsatı bulurken içerik oluşturabilirler.

S4. Protokolünüz Web3 e-ticaretinin temeli mi? Bu konuda bize ek bilgi verebilir misiniz?

Web2 e-ticaretin kısıtlamalarını açıklamak için, mevcut Web2 ortamının e-ticaret işletmelerine verimsizlik nedeni olan bir dizi sorunla karşı karşıya olduğunu belirtmek isterim:

Markalar ve yaratıcılar, ürün içeriklerinin 1) kontrolüne sahip değillerdir, 2) yanlış ve güncelliğini yitirmiş ürün içerikleri, tüm web üzerinde mevcuttur, bu da fikri mülkiyet haklarının kötüye kullanılması, ihlal edilmesi veya ihlal edilmesine yol açar ve müşteriler için kötü bilgilendirme sağlar ve 3) ürün içeriği tekrar tekrar düzenlenir ve kopyalanır ve milyonlarca sunucuda depolanır.

Blockchain teknolojisinden faydalanarak ve BRC-20 işaretlerini kullanarak, içerik sahipliği kalıcı olarak kaydedilir, böylece markalar ve yaratıcılar içeriklerinin kontrolünü elinde tutabilir ve bunları paraya dönüştürebilir. Ürün içeriği için akış modelimizle, ürün içeriği otomatik olarak güncellenecek ve artık içerik kopyaları olmayacaktır.

S5. YOUR Protokolü bugün neyi çözüyor ve gelecekte neyi garanti ediyor?

YOUR, içerik oluşturucuların Bitcoin’in BRC-20 kullanarak sahiplik kaydıyla gelir elde etmelerini sağlar ve Solana ve Ethereum ile şeffaf ödemeler sunar. Spotify’nin müzik akışı modelinden esinlenerek geliştirilen bir içerik akışı çözümüyle birlikte, uygun fiyatlı, yüksek kaliteli ve yapay zeka destekli kişiselleştirilmiş ürün içeriği sunarak e-ticaret sektörünü dönüştürür. Alışveriş deneyimini geliştirir ve e-ticaret mağazaları için dönüşüm oranlarını artırır.

YOUR AI, 8,8 trilyon dolarlık e-ticaret sektörünü devrim niteliğinde dönüştürür ve bunu Shopify için AI destekli içerik akışıyla başlatır. 700 milyon potansiyel kullanıcı ile YOUR AI, e-ticaret ve içerik oluşturucuları için gelir elde etme ve kontrol etme konularında devrim yapar.

Twitter Soruları

S1. Projenizin $YOURAI tokeninin e-ticaretteki yeri ve amacı nedir? Müşteri potansiyelinizi artıracak ve farklı pazarlarda yeni müşteriler kazanmanızı sağlayacak birkaç önemli özelliğinizi paylaşabilir misiniz ve sizi seçmemiz için bizi ikna edebilir misiniz?

Bu soru için teşekkür ederim! Amacımız, patlayıcı büyüme gösteren 8,8 trilyon dolarlık e-ticaret sektöründe uygun fiyatlı, yüksek kaliteli ve yapay zeka destekli kişiselleştirilmiş ürün içeriği sunmaktır. Aynı zamanda, YOUR AI Protokolü’nü kullanarak markaların ve yaratıcıların içeriğini e-ticarette para kazanmalarını sağlamak istiyoruz. BRC-20 işaretleriyle, yaratıcılar oluşturdukları içeriğin sahipliğine kalıcı olarak sahip olacaklar.

700 milyon kullanıcıya sahip Shopify için bir uygulamamız olduğu için ulaşımımız çok geniş. Tüm diğer e-ticaret mağazaları için Yazılım Geliştirme Kiti (SDK) ile tüm dünya genelindeki tüm e-ticaret mağazalarına ulaşabiliriz. Her e-ticaret mağazası YOUR AI Protokolü’nden içeriği akış yapabilir ve tüm yaratıcılar bunun karşılığında ödüllendirildiği için, $YOURAI’nin değeri büyük ölçüde desteklenecektir.

Gelecek planlarımız, Lightspeed Commerce, Adobe Commerce ve daha fazlası gibi diğer e-ticaret platformları için özel yapay zeka destekli içerik uygulamaları oluşturmaktır. Bu, geniş bir kitleye ve protokole birçok katkıda bulunacak, $YOURAI’nin değerini artıracaktır.

S2. $YOURAI tokenının e-ticaretteki rolü nedir? Müşteri potansiyelini artırmak ve farklı pazarlarda yeni müşteriler kazanmak için sizi seçmemiz için bizi ikna edecek 3 özelliği paylaşabilir misiniz?

Bu detaylı soru için teşekkür ederim. Size, $YOURAI tokeninin e-ticaretteki rolü hakkında daha fazla bilgi vermek isterim.

İlk olarak, YOUR AI Protokolü’ne birçok farklı katkıda bulunan katılımcılarımız bulunmaktadır: içerik oluşturucular, küratörler, düğümler ve geliştiriciler. Hepsi büyümeye katkıda bulunur ve protokolün sürdürülmesinde önemli bir rol oynar. Bu katılımcılar $YOURAI tokenleri ile ödüllendirilirler. İçerik oluşturucular ürün içeriği oluşturabilir ve bunu yaparak $YOURAI kazanabilirler.

Bu neden bir fırsat yaratır? Yaratıcılar herkes olabilir: sizin gibi veya benim gibi. Ancak Samsung ve Nike gibi büyük markalar da ürün içeriklerini YOUR AI Protokolü’ne eklerler ve diğer perakendeciler içeriği birçok e-ticaret mağazasına akıtmak için bu içeriği kullanır, böylece geniş bir kitleye ulaşır ve protokolü sürdürürler.

İkinci olarak, sürekli bir geri alım döngümüz bulunmaktadır. YOUR AI Protokolü’ndeki İçerik Dağıtım dApp’leri içerik akışı için $YOURAI tokenleri satın alırken, İçerik Oluşturma dApp’leri içeriği depolamak ve kontrol etmek için $YOURAI tokenleri satın alır.

Ayrıca, protokol kullanıcıları içerik özelliklerine erişim için $YOURAI tokenleri yatırması gerekir ve uzun vadeli yatırım için APY kazanır.

S3. AI tarafından üretilen içerikte kalite ve doğruluk hayati öneme sahiptir. YourAI Protokolü, ağ tarafından üretilen içeriğin yüksek standartları karşılamasını ve potansiyel önyargılardan kaçınmasını nasıl sağlayacak?

İyi bir soru! YOUR AI Protokolü, bir kürasyon sistemi kullanır. Yaratıcılar tarafından oluşturulan içerikler, kürasyon sisteminin standartlarını karşıladığında protokolde mevcut olur.

Kullanıcı tarafından oluşturulan içerikler için, içerik insanlar tarafından küratör edilir; YOUR AI Protokolü’ndeki herkes buna katkıda bulunabilir. Kürasyonun diğer önemli bir faktörü, içeriğini doğrudan YOUR AI Protokolü’ne ekleyen markalardır. Bu, ürün içeriğinin yüksek standartlara sahip olmasının en güvenilir kaynağıdır. Marka ile YOUR AI Protokolü arasına hiçbir taraf giremez, bu da içeriğin her zaman kaynaktan doğrudan web mağazalarına akacağını garanti eder.

S4. Boğa piyasasında projelerin başlatılması, ayı dönemindeki kadar karlıdır. Çoğu projenin başarısız olduğu ve bazen unutulmaya terk edildiği bir ayı piyasasında, projeniz zamanın sınavını nasıl geçecek? Muhtemel kayıpları azaltmak için projeniz hangi stratejileri kullanıyor?

Henüz resmi bir boğa piyasasında olmasak da, piyasanın daha iyiye doğru gittiğini söyleyebiliriz.

YOUR AI ile, geçmiş ayı piyasasını protokolumuz için güçlü bir temel oluşturmak için kullandık. Bu sayede iki akış dApp’i, geniş bir erişime sahip sadık bir KOL havuzu ve ürün içeriğiyle dolu mega bir veritabanı oluşturduk.

Tokenin değeri, YOUR AI Protokolü’nün e-ticaret sektöründeki kullanımıyla büyük ölçüde belirlenir. 25.000’den fazla yaratıcıya bağlı ve protokolümüzde çalışan 3 dApp ile potansiyel erişimimiz 8,8 trilyon dolarlık bir e-ticaret sektörü içindedir. Dolayısıyla, tokenin değeri için temel çok sağlamdır ve olası bir ayı piyasasını sağlam bir şekilde atlatmak için güçlü bir arka plan oluşturur.

S5. Günümüzde, küçük şirketler Shopify’i kullanarak birçok satış yapıyor. Bu nedenle, Shopify üzerinde satış yapanlar için YOUR AI’nın sağlayacağı faydalar nelerdir? Örneğin, ürünleri kripto para ödemesi olarak satın alabilecekler mi?

Yüksek kaliteli içeriğe sahip bir e-ticaret mağazası, web mağazasında daha fazla satış yapacaktır: insanlar iyi bilgilendirilmiş olacak ve çevrimiçi olarak ne satın aldıklarını daha iyi bileceklerdir. YOUR AI Protokolünden Shopify’e içerik akışı ile, e-ticaret mağazaları $YOURAI tokenleri satın alır. İçeriği oluşturan yaratıcılar $YOURAI tokenleri ile ödüllendirilir.

E-ticaret mağazaları, Shopify içerik uygulamasını kullanmaya başladıktan sonra web mağazasındaki satışların arttığını fark ettiklerinde, kullanmaya devam edeceklerdir, böylece $YOURAI tokeninin değerini güçlendirirler. Bu, YOUR AI Protokolü’nü ve her bir katılımcıyı korumak için faydalıdır.

20 yıldan fazla pazarlama deneyimine sahip bir ekiple ve e-ticaret mağazalarının karşılaştığı mevcut sorunlarla, YOUR AI ürün içeriği uygulamasının Shopify web mağazaları üzerinde hem protokol hem de Shopify web mağazaları üzerinde büyük bir etki yaratacağını görüyoruz ve inanıyoruz.

Telegram Soruları

S1. $YOURAI tokenından ek gelir elde edebileceğimiz bir Stake programı var mı? Eğer öyleyse, nerede ve nasıl stake yapabilirim?

Evet, $YOURAI sahipleri stake edebilir ve ek gelir elde edebilir. Şu anda, ETH’de satın alınan $YOURAI stake platformumuzda stake edilebilir.

BSC ve SOL’da satın alınan tokenler için $YOURAI staking çok yakında geliyor.

S2. Ortaklık her proje için her zaman önemli bir faktördür. Peki partneriniz kim? Bu ilişkilerden elde ettiğiniz faydalar nelerdir?

Shopify ile ortaklık kurarak 700 milyon kullanıcıya ve yaklaşık 5 milyon e-ticaret mağazasına ulaştık. Bu ortaklık ile içerik akışı ürünümüz hayat buluyor. Diğer e-ticaret platformları bu yıl içinde yeni uygulamalar ve yeni özelliklerle olacak.

Twitter’da birkaç yapay zeka ortaklığını duyurduk ve kısa süre önce Microsoft başlangıç programına katıldık!

S3. Kolay ürün içeriği entegrasyonu için bir SDK başlattınız Bu SDK, bireysel kontrol panelleriyle e-ticaret mağazalarına nasıl özerklik veriyor ve işletmeler, ürün sayfalarında akan içerik üzerinde ne düzeyde kontrole sahip?

E-ticaret mağazaları, tek satırlık basit bir kod kullanarak, web mağazalarına ne tür içerik akışı yapmak istediklerini seçmekte özgürdür. Yalnızca resim eklemek istiyorlarsa, yalnızca resimler için kod satırını eklerler.

İçerik akışı yaparken, hemen web mağazasının stilini devralır. Web mağazalarının içeriği sorunsuz bir şekilde entegre etmesini sağlamak.

S4. AI protokolünüze nasıl katkıda bulunabilirim?

Gemide yeni üyelere sahip olmak her zaman güzel!

Burada bir hesap oluşturarak SİZİN AI protokolünüzde içerik oluşturmaya başlayabilirsiniz.

S5. YOUR AI Protokol ekibinin deneyimi ve geçmişi projenin başarısına nasıl katkıda bulunuyor?

Deneyimli bir ekibe sahip olduğumuz için çok gururluyuz. E-ticarette 20 yılı aşkın deneyime sahip olan temel katılımcılarımız bir sorun gördüler ve bu e-ticaret sektöründe neyin değiştirilmesi gerektiğini gerçekten anladılar.

Bu sektördeki sancıları anlamak, 8,8 trilyon dolarlık e-ticaret sektörü için sürdürülebilir bir çözüm oluşturmamızı sağlıyor. Bu, $YOURAI tokenin değerini güçlendirir ve onu geleceğe hazır hale getirir!


Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir