Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.244
% 2.54
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.244
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Assassin’s Creed Yapımcısı, ImmutableX ile Ortaklık Kurdu!

Assassin's Creed Yapımcısı, ImmutableX ile Ortaklık Kurdu!

Assassin’s Creed ve Rainbow Six Siege gibi popüler oyunlarıyla bilinen Ubisoft, ImmutableX ile ortaklık kurdu! İşte Detaylar!

Ubisoft ve Immutable, “Web3 oyun deneyimi” oluşturmak üzere bir araya geliyor. Immutable, Gods Unchained ve Guild of Guardians gibi diğer oyunlarda NFT entegrasyonları için kullanılan Immutable X katman-2 blok zincirinin arkasındaki bir şirkettir.

Dikkatinizi Çekebilir: CoinSpot Borsası 2.4 Milyon Dolarlık Hack Saldırısı Yaşadı!

Ubisoft Stratejik İnovasyon Laboratuvarı Başkan Yardımcısı Nicolas Pouard, Immutable‘ın oyun geliştiricilerine kripto unsurlarını sorunsuz bir şekilde entegre etmeleri için araçlar sağladığına inandığını belirtti. Pouard, “Onlarla ortaklık yapmaktan heyecan duyuyoruz ve tam teşekküllü bir oyuna bu düzeyde bir akışkanlık getirmeyi dört gözle bekliyoruz, böylece oyuncular sadece deneyimin eğlencesine odaklanmak zorunda kalacaklar” dedi.

Immutable CEO’su James Ferguson, iki şirketin işbirliğiyle oyunculara “dijital sahiplik” sunacaklarını söyledi. Ferguson, “Oyuncuların seveceği yepyeni bir deneyimi hayata geçireceğimizden eminiz” dedi.

Buraya Tıklayıop Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın!

Bu işbirliğinin detayları henüz tam olarak açıklanmasa da, proje büyük bir heyecan uyandırıyor. Ubisoft‘un daha önce NFT’leri The Sandbox‘ta ve Reddit‘te yayınladığı ve Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint için ücretsiz Tezos NFT’leri piyasaya sürdüğü biliniyor. Ubisoft, blok zinciri oyunları konusundaki girişimlerini sürekli genişletiyor ve bu proje de bu çabaların bir parçası olarak öne çıkıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir