Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.171
% 1.06
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.171
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Do Kwon, Slack Kayıtlarını Önemsiz Olarak Görüyor

Do Kwon,Terra,LUNA,Terra Labs

Terraform Labs’ın kurucu ortakları Do Kwon ve Daniel Shin arasındaki tartışmaların ışığını yansıtan, sızdırılan Slack konuşmaları son zamanlarda gün yüzüne çıktı. Bu konuşmalar, yatırımcıları çekmek için potansiyel olarak şüpheli taktikleri düşündüklerini gösteriyor gibi görünüyor. Ancak, Terraform Labs kurucu ortağı Do Kwon, ifşa edilen bu Slack mesajlarının önemini sorguluyor ve içerikleriyle ilgili farklı bir bakış açısı sunuyor.

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), bu Slack konuşmalarını içeren yeni bir mahkeme dosyasını Eylül 2019’a kadar uzanan bir döneme dahil etti. Mesaj raporuna göre Kwon ve Shin, Seul merkezli bir ödeme sağlayıcısı olan Chai Corporation’a yatırımcı ilgisini artırmayı amaçlayan taktikler üzerinde aktif olarak düşünüyorlardı. Chai Corporation, Kwon ve Shin tarafından 2019’un ortalarında kuruldu ve iki şirket 2020’de yollarını ayırana kadar Terraform Labs ile ofis ve personel paylaştı.

Sızan bir mesajlaşmada Kwon’un, Chai’nin potansiyel yatırımcılar nezdindeki cazibesini arttırmak için yapay işlemlerin yaratılmasını içeren bir stratejiyi tartıştığı görülüyor. Konuşmada Kwon, “Gerçek işlemlere çok benzeyen simüle işlemler oluşturabilirim” diyor.

Do Kwon, bu işlemlerin ek ücretler getireceğini ve Chai genişlemeye ve gelişmeye devam ettikçe aşamalı olarak kaldırılabileceğini açıklamaya devam etti.

Ayrıca Kwon, Shin ile bu planın kesinlikle gizli tutulması için karşılıklı bir anlaşma öneriyor gibi göründü ve “Sen açıklamazsan ben de açıklamam” dedi. Yatırımcıların bu manipülasyon taktiklerini tespit etmelerinin zorlu bir mücadele olacağını vurguladı.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


Konuşmanın ilerleyen bölümlerinde Kwon, “Bunun uydurma olduğunu kanıtlayabilenler tüm övgüyü hak eder” yorumunu yaptı ve planın ortaya çıkarılmasının son derece zor olmasını sağlama konusundaki kararlılığını dile getirdi: “Ortaya çıkarılmasının neredeyse imkansız olmasını sağlamak için hiçbir çabadan kaçınmayacağım.”

Do Kwon, karşılaştığı kanıtlara karşılık, herhangi bir suçlamayı sert bir şekilde reddediyor ve sunulan kanıtların bağlamının yanıltıcı olduğunu iddia ediyor.

Kwon’un hukuk ekibi, Kwon ve Shin arasındaki iletişimin temel olarak LUNA tokenlerini doğrulayıcılarla işbirliği yaparak kazanç elde etme olasılığına odaklandığını, sahte Chai işlemleri oluşturma konusunun ana gündem maddesi olmadığını savunuyor. Onlar, “SEC’in, Bay Kwon’a dair mahkemeye getirilen bir talep ile ilgisi olmayan bir usul hareketi sırasında, SEC’in davasının temelini zayıflatmaya yönelik olarak kanıtları yanlış sunma çabasında bulunduğunu” ifade ediyorlar.

Ayrıca, Kwon’un hukuk temsilcileri, Terra ekosisteminin çöküşüyle ilgili olarak Kwon’un ABD’ye iadesi talebine ilişkin endişeleri dile getiriyorlar. Kwon’un şu an Karadağ’da gözaltında tutulduğunu ve henüz tahliye tarihinin belirlenmediğini belirterek, bu talebin “imkansız” olduğunu savunuyorlar. Bu gelişmeler, devam eden ve karmaşık bir hukuki ihtilafı işaret ediyor ve iddiaların ve kanıtların gerçek doğasını belirlemek için daha fazla araştırmanın gerekliliğini vurgulamaktadır.


İlginizi Çekebilir: Three Arrows Capital Kurucusu Yakalandı!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir