Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.942
% 2.27
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.942
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Google Cloud, Polygon İçin Önemli Adım Atıyor!

google cloud polygon

Google Cloud, Polygon blockchain ağındaki doğrulayıcılar arasına katılacak ve Polygon için söz sahibi olacak.


▪️ Yaşanan son gelişmelere göre Google Cloud, Polygon ağının güvenliğini sağlamak için yüzden fazla doğrulayıcıdan oluşan merkezi olmayan bir grup içinde yer alacak.

▪️ Polygon ağındaki doğrulayıcılar, düğümleri çalıştırarak, MATIC’i stake ederek ve stake kanıtı konsensus mekaniğine katılarak ağın güvenliğini sağlamak için çaba gösterirler.

▪️ Google Cloud, resmi hesabından, Polygon ağıyla yaptığı işbirliğini doğrulayan bir açıklama yapmasının yanısıra, işbirliğiyle ilgili detayları içeren bir video da yayınlandı.

▪️ YouTube ve Gmail gibi yaygın kullanılan platformlara güç sağlayan Google Cloud’un kripto sektörü için böyle bir adım atması oldukça sevindirici ve önemli bir durum.

▪️ Yapılan bu işbirliği, Polygon ağının güvenliğini sağlamak için yürütülen çabalara katkıda bulunmanın yanı sıra, kripto sektörünün geleceğine yönelik umut verici bir adımdır.

▪️ Kripto para piyasasının devam eden kötü dönemine ve ABD hükümetinin düzenleyici baskısına rağmen, Google Cloud’un Polygon Labs ile sürdürdüğü ilişki, 2022’nin sonlarından 2023’e kadar şirketin Web3’e olan artan ilgisinin bir göstergesi olarak da öne çıkıyor.

Anlık Haberlere En Hızlı Şekilde Ulaşmak İçin Buraya Tıklayın


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir