Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.333
% 1.03
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.333
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance, Bu Altcoin’i Futures’a Ekleyeceğini Söyledi, Fiyatı Uçtu!

binance futures badger vadeli işlemler

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, yeni bir altcoin vadeli işlemleri başlatacağını duyurdu.


Binance, 7 Kasım Salı günü resmi blog sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, Bitcoin tabanlı ilk token olan Ordinals (ORDI) için Tether (USDT) marjlı vadeli işlemleri başlatma kararı aldığını duyurmuştu. Ayrıca bu vadeli işlemin kaldıraç oranının da en fazla 50x olacağını belirtmişti.

Bunun yanı sıra Binance 9 Kasım 15:30 saatinde BADGER/USDT paritesini vadeli işlemler platformunda listeleyeceğini duyurdu. Bu haberin ardından Badger, 3 dakika içerisinde yaklaşık %25’lik yükseliş sağladı.

Bir projenin Binance vadeli işlemlerde başlatılacağı haberi geldikten sonra genellikle fiyatta bir sıçrama oluyor. Ayrıca platforma daha fazla yatırımcı çekmesi ve işlem hacimlerini artırması bekleniyor.

Binance, kripto para piyasasındaki dinamikleri ve yatırımcı taleplerini dikkate alarak sürekli olarak genişleme ve yenilik yapma çabasını sürdürüyor. Yeni altcoin vadeli işlemleri ve listelenen projelerle birlikte Binance, kullanıcılarına daha fazla ticaret fırsatı sunmanın yanı sıra piyasadaki etkisini artırmaya devam ediyor.

Bu gelişmeler, Binance’in lider konumunu koruma ve kripto para dünyasındaki önemli oyunculardan biri olarak varlığını sürdürme konusundaki kararlılığını gösteriyor. Yatırımcılar ve kullanıcılar, Binance’in atmış olduğu adımları yakından takip ederek kripto ticaretindeki potansiyel avantajları değerlendirebilirler.

Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın!


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir