Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.407
% 0.93
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.407
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Ark Invest, 21Shares İle Yeni ETF Paketi Başlatıyor!

Ark Invest, 21Shares ile yeni bir ETF paketi başlatmaya hazırlanıyor ve yatırımcılara “dijital varlıklara maruz kalmayı bir portföye dahil etmek için güçlü bir seçenekler seti” sunacağını söylüyor.

21Shares, “Zincir üstü sinyallerden ve kripto-yerel deneyimimizden yararlanan paket, Bitcoin ve Ethereum vadeli işlem sözleşmelerine yapılan stratejik yatırımlar ve blockchain teknolojilerinin uygulanması yoluyla uzun vadeli sermaye kazancı sağlamayı amaçlıyor.”

ETF’ler, izahnamelere göre Chicago Board Options Exchange’de veya Cboe’de listelenecek. Ayrıca önümüzdeki beş ürünün ticarete başlanması bekleniyor.

21Shares web sitesinde yayınlandığı bilgiye göre, Bitcoin ve Ethereum vadeli işlem sözleşmelerinin yanı sıra, bir ürün “blockchain endüstrisinde faaliyet gösteren şirketlerin halka açık hisselerini” içeren bir karışıma yatırım yapacak.

Ark Invest, fonların hâlâ doğrudan dijital varlıklara yatırım yapma şansı sunmayacağını söyledi. Ark Invest, “Ne fon ne de temeldeki ETF, doğrudan bitcoin’e veya diğer dijital varlıklara yatırım yapmıyor veya spot bitcoin’e doğrudan maruz kalmayı sürdürüyor” dedi. “Bitcoin fiyatına doğrudan maruz kalmak isteyen yatırımcılar, fonlar dışında bir yatırımı düşünmelidir.”

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Piyasa Bitcoin ETF’sini Bekliyor

Ark’ın lansmanında, hem geleneksel finans hem de kripto sektörünün, Fidelity, Grayscale ve BlackRock gibi şirketlerin takip ettiği bitcoin ETF’lerine ilişkin kararı sabırsızlıkla beklediği bir zamanda gerçekleşti. Bitcoin fiyatı, spot Bitcoin ETF’sinin yakında onaylanacağı beklentisiyle yükseldi.

Fakat Sec, bitcoin vadeli işlemlerine yatırım yapan fonları onaylamış olsa da henüz bir spot fonu onaylamadı. Henüz Etf’in onaylanıp, onaylanmayacağı belli değil.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir