Kriptolar:
29700
Bitcoin:
$62.114
% 0.43
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 2.35
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 62.114
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.25 T

ARB ve SUI Fiyatı Uçuyor! Yükseliş Devam mı Tamam mı?

boğa Kripto Projelerinin Yarısı Öldü: CoinGecko Raporu bitcoin'in balina hareketlilik

Bitcoin ETF başvurularının onaylanması ve Ethereum’da gelen büyük yükseliş sonrası Arbitrum (ARB) ve SUI fiyatı uçuşa geçti. İşte ARB ve SUI fiyat analizi!

Dün, kripto piyasalarında büyük bir etki yaratan önemli bir haber geldi. SEC tarafından yapılan açıklama, Spot Bitcoin ETF’nin onaylandığını duyurdu. Bu haber, Ethereum ve birçok altcoinde sert yükselişlere neden oldu. Ancak, bu hızlı yükselişin en dikkat çeken isimleri, Sui ve ARB coinleri oldu.

Önceki günlerde majör coinlerde gördüğümüz sert yükselişlere karşın, ARB ve Sui coinleri biraz geride kalmış gibi görünüyordu. Ancak, son günlerde yaşanan hızlı yükseliş trendi, bu ikiliyi diğer majör coinlere yetişmek adına büyük bir atılım yapmaya itti. Boğa piyasasına güçlü darbeler vurabilecek potansiyelleriyle dikkat çeken ARB ve Sui, önümüzdeki uzun vadeli süreçte etkileyici performans sergileme potansiyeline sahip gibi görünüyor.

ARB Fiyat Analizi ! Yükseliş Devam Edecek mi?

ARB ve SUİ Fiyatı Uçuyor! Yükseliş Devam mı Tamam mı?

ARB’da alçalan takoz formasyonu kırıldıktan sonra 2.12$ seviyelerine kadar bir yükseliş bekliyorduk. Bu bölgeye kadar yükseldikten sonra çanak kulp formasyonunun hedefine retest hareketini tamamladıktan sonra tekrardan yukarı yönlü bir yükseliş trendi başlattı. Bu yükselişte dün itibariyle Spot Bitcoin ETF onaylanmış olması ve Ethereum’da gelen sert yükseliş, ARB’de de yükselişin devamını getirdi ve 2.12 dolar direncini yukarı yönlü kırdı.

Eğer bu bölge üzerinde destek bulmaya devam ederse piyasada pozitifliğini koruduğu sürece 3.92 dolar seviyesine kadar yükseliş trendini sürdürebilir. Eğer 2.12 dolar desteğini kaybederse ilk etapta 1.69 dolardaki ara destek noktasında sonrasında ise 1.4988 dolar seviyesine kadar gerileyebilir. Piyasada oldukça negatif bir hal alırsa ARB bu düzeltme döneminde 1.20 dolar destek seviyesine kadar düşüş gösterebilir

SUI Fiyat Analizi! Yükseliş Devam Edecek mi?

SUi ‘de son dönemi değerlendirdiğimizde, her ay düzenlenen kilit açılımları nedeniyle satış baskısının etkili olduğu gözlemleniyordu. Ancak daha sonra düşen bir kanal yapıya girdikten sonra, 0.37$ bölgesinde dip oluşumunu tamamladı. 0.44$ üzerindeki direnci kırdıktan sonra sağlam bir yükselen trend oluşturdu. Son günlerde gelen olumlu haberlerle birlikte, kilit açılımlarının bitmesine 2 ay kalması satıcı baskısını iyice azalttı. Her ayın 3‘ünde bir yaşanan satış dalgasına rağmen, Sui’nin piyasanın yükselişiyle birlikte yatırımcıların kilit açılım varlıklarını satmadıkları gözlemleniyor.

Bitcoin ve genel piyasa dalgalanmalarına rağmen, Sui fiyatında yaşanan dalgalanmalara karşın genel olarak pozitif bir hava hakim. Şu anda, 1.07$ direncine doğru yükselen bir yapı sergiliyor. Bu direncin kırılmasıyla birlikte, Sui’nin fiyatının ilk etapta 1.24$ seviyelerine daha sonra ise 2.30$ seviyelerine kadar yükselebileceği öngörülüyor.

Ancak, genel kripto piyasasının bir düzeltme içerisine girdiği senaryoda, Sui’nin 0.92$ seviyesine geri çekilebileceği düşünülmekte. Düzeltmenin sertleşmesi durumunda ise 0.73$ ve 0.60$ destek seviyeleri önemli destek noktaları olarak göze çarpıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir