Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.701
% 0.55
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.701
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Elon Musk, Bitcoin ETF Hakkında Konuştu!

Elon musk

Kripto para birimleri üzerine bir Twitter Spaces etkinliği düzenleyen Elon Musk ve Cathie Wood, Bitcoin Spot EFT’lerin SEC tarafından onaylanmasının ardından Bitcoin hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Etkinlikte CEO Cathie Wood, Elon Musk’a BTC’nin X altyapısında kullanılıp kullanılmayacağını sordu.

Dikkatinizi Çekebilir: Friend.tech İşlem Gelirlerini Coinbase’e Aktardı: Stratejik Bir Adım!

Elon Musk, Bitcoin’i X üzerinde kullanma fikrine açık olduğunu ancak BTC hakkında günlük yaşamda çok az düşündüğünü belirtti. Musk’ın bu açıklaması, ilk kez değil; daha önce de kripto paralar hakkında benzer açıklamalar yapmıştı.

Daha önce kripto para teknolojisi konusunda çok az düşündüğünü bildiren Musk, şirketi Tesla’nın geçtiğimiz yıllarda BTC ile elektrikli otomobil satışı yapmasıyla gündeme gelmişti. Ancak Musk, çevresel endişeleri bahane ederek bu satışları durdurmuştu.

Öte yandan Musk’ın etkinliğe katılan Wood, sıkı bir BTC boğası olarak tanınıyor. Wood’un CEO’su olduğu Ark Invest’in bugün, Bitcoin Spot ETF başvurusu SEC tarafından onaylandı.

Kripto para piyasasının son dönemde yağdığı önemli başarıdan sonra düzenlenen bu Twitter Spaces etkinliği, sektördeki gelişmeler hakkında önemli ipuçları verdi. Elon Musk ve Cathie Wood gibi kripto dünyasının önemli isimlerinin fikirlerini takip etmek, sektör hakkında önemli bilgiler edinmek anlamına geliyor.

Bu tarz içeriklerden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir