Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.946
% 2.26
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.946
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

ABD Meclis Başkanı: “Bitcoin ETF Onayları Tarihi Bir Dönüm Noktası”

Bitcoin haberi

ABD Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi Başkanı Patrick McHenry, SEC’in Bitcoin (BTC) Spot ETF onaylarını değerlendirdi. McHenry, onayların ABD kripto para ekosistemi için dönüm noktası olduğuna dikkat çekti.

McHenry, yazılı bir açıklama ile dikkat çekici ifadeler kullandı ve bugünün spot Bitcoin ETF onaylarının ABD’nin dijital varlık ekosisteminin geleceği için tarihi bir dönüm noktasına işaret ettiğini belirtti.

İlginizi Çekebilir: Gary Gensler Bitcoin ETF Hakkında Açıklama Yaptı!

McHenry, yatırımcıların ve pazarın bu nesil teknolojiye daha fazla erişim sağlamasından memnuniyet duyduklarını ifade etti ve SEC’in yaptırım yoluyla düzenleme konusundaki geçmiş performansına göre önemli bir gelişme olarak değerlendirdi.

McHenry’nin açıklamasında, “Dijital varlıklara açıklık ve kesinlik kazandıracak mevzuatın hala gerekli olduğuna” dikkat çekerken, tüketicinin korunmasını geliştirmeye kararlı olduklarını ve kapsamlı piyasa yapısı ve stabil ödeme mevzuatı aracılığıyla dijital varlık piyasalarında bu korumayı sağlayacaklarını ifade etti.

Her ne kadar hala dijital varlıklara açıklık ve belirlilik kazandıracak düzenlemelere ihtiyaç duyulsa da, bu onayın yatırımcılar ve kripto para piyasası için büyük bir adım olduğunun altını çizdi. Patrick McHenry’nin bu açıklamaları Bitcoin ve kripto para ekosistemi için olumlu bir gelişme olarak görülüyor. Bu, yatırımcıların ve piyasanın bu nesil teknolojiye daha fazla erişim sağlaması ve bunun kapsamlı bir piyasa yapısı ve stabil ödeme mevzuatı nın evrimine yardımcı olacağı anlamına geliyor.

Bu tarz içeriklerden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir