Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.136
% 0.64
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.136
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Mc Henry Bitcoin ETF Hakkında Konuştu!

Mc Henry Bitcoin ETF

Mc Henry Bitcoin ETF Hakkında Konuştu! Bitcoin (BTC) ve kripto paraları destekleyen önemli isimlerden biri olan ABD Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi Başkanı Patrick McHenry, SEC’in onay kararının ardından yaptığı yazılı açıklamada, bu kararın ABD kripto para ekosistemi için dönüm noktası olduğunu belirtti.

McHenry, açıklamasında şunları söyledi:

  • “Bugünün spot Bitcoin ETF onayları, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki dijital varlık ekosisteminin geleceği için tarihi bir dönüm noktasına işaret ediyor. Bu, yatırımcıların ve pazarların nihayet bu yeni nesil teknolojiye daha fazla erişime sahip olmasından duyduğum memnuniyeti ifade etmek için yeterli değil.”
  • “Dijital varlıklara açıklık ve kesinlik kazandıracak mevzuat gerekli olmaya devam etse de, bugün atılan adımlar, SEC’in yaptırım yoluyla düzenleme konusundaki geçmiş performansına göre önemli bir gelişmedir.”
  • “Kapsamlı piyasa yapısı ve stabil ödeme mevzuatı aracılığıyla dijital varlık piyasalarında tüketicinin korunmasını geliştirmeye kararlıyız.”

McHenry’nin açıklamasında, SEC’in kararının kripto para piyasalarında önemli bir dönüm noktası olduğu vurgulanıyor. Bu karar, Bitcoin’in geleneksel finansal piyasalarda daha geniş kabul görmesi için önemli bir adım olarak görülüyor. McHenry Bitcoin ETF hakkında konuşurken onun bir dönüm noktası olduğunu söyledi!

Dikkatinizi çekebilir: Friend.tech işlem gelirlerini Coinbase’e Taşıdı!

McHenry Bitcoin ETF için ayrıca, dijital varlıklara yönelik mevzuatın gerekli olduğunu ve bu konudaki çalışmaların devam ettiğini belirtiyor. Bu çalışmalar, dijital varlıkların yatırımcılar için daha güvenli ve şeffaf hale gelmesini sağlayacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir