Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.841
% 3.89
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.841
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Arbitrum (ARB) Formasyonu Beklenen Hedeflere İlerleyecek Mi ?

Arbitrum ARB fiyat analizi, grafikler ve teknik göstergeler aracılığıyla geçmiş fiyat hareketlerini analiz edeceğiz. Destek ve direnç seviyelerini belirleyip ve yatırımcılara alım-satım kararları konusunda rehberlik edeceğiz.

Arbitrum Yenilikleri

  1. Offchain Labs, geliştiricilere Arbitrum One ve Arbitrum Nova’ya yerleşen özel zincirler oluşturma olanağı sağlayan “Orbit”i duyurdu.
  2. Geliştiriciler, Orbit zincirleri üzerinde kendi yönetişim protokollerini, gizlilik ayarlarını ve ücret token’larını belirleyebilir.
  3. Offchain Labs, Orbit Devnet adlı bir sanal ortam sunarak geliştiricilere güvenli bir şekilde test ve hata ayıklama imkanı tanıdı.
  4. Arbitrum One, Optimistic Rollups kullanarak Ethereum uygulamalarını ölçeklendirirken, Arbitrum Nova AnyTrust protokolü ile zincir dışı veri kullanılabilirliği katmanını kullanır.
  5. ARB ağı, 2023 yılında ciddi kazançlar elde ederek hızlı bir başlangıç yapmıştır.

Arbitrum

  1. Ortaklık Kuruluşu: ARB’nin  üst şirketi ARB Vakfı, Japonya’da faaliyet göstermek üzere protokol stüdyosu Fracton Ventures ile işbirliği başlattı.
  2. Amaç: Yapılacak girişim, ARB’nin Japonya’daki varlığını artırmayı hedefleyerek ekosistem gelişimini teşvik etmeyi ve topluluk eğitim programlarını düzenlemeyi amaçlıyor.
  3. Yatırım Miktarı: Arbitrum Vakfı ve Fracton Ventures, yapılan işbirliği ile ilgili yatırım miktarı ve fonlar hakkında detaylı bir açıklama yapmadı.
  4. Potansiyel Japon Pazarı: Arbitrum Vakfı Ekosistem Geliştirme Başkanı Nina Rong, Japon bölgesinde kullanılmayan büyük bir potansiyel olduğunu ifade ederek, yeni geliştiricilere ve blockchain meraklılarına ulaşmayı amaçladıklarını belirtti.
  5. Fracton Ventures Desteği: Fracton Ventures, ARB’nin Japonya’da büyüme fırsatı olduğuna inanarak, bölgedeki blockchain sektörünü destekleyeceklerini ve Arbitrum Japonya’nın vizyonunu hayata geçirmelerine yardımcı olacaklarını ifade etti.
  6. İki Taraflı Destek: Fracton Ventures, ARB Vakfı tarafından desteklenen bölgedeki uzmanlar, yatırımcılar ve geliştiricilerle işbirliği yaparak iş geliştirme, ekosistem oluşturma, eğitim ve topluluk desteği gibi faaliyetleri geliştirmeyi planlıyor.
  7. Web2 ve Web3 İşbirlikleri: İlk ortaklık, web2 ve web3 şirketleri arasındaki işbirliklerini teşvik ederek Japon pazarındaki ARB ekosisteminin büyümesine katkıda bulunmayı amaçlıyor.
  8. Teknik Eğitim İçeriği Genişletme: İkinci olarak, Arbitrum Japan, AMA oturumları ve hackathon’lar gibi etkinliklerle teknik eğitim içeriğini genişleterek, üniversite elçileri ve topluluk yöneticileri aracılığıyla tüketicilerin Arbitrum’u benimsemesini artırmayı planlıyor.

Arbitrum Düşen Takoz Kırılımı

Arbitrum (ARB) Formasyonu Beklenen Hedeflere İlerleyecek Mi ?

Arbitrum grafiğini incelediğimizde, düşen bir takoz formasyonu oluşturduğunu ve açıklanan yeniliklerin etkisiyle Eylül ayında dip yaparak bir yükseliş dönemine girdiğini gözlemleyebiliriz. ARB, bu yeni gelişmelerin ardından düşen takoz formasyonunu kırarak 1.20 dolar seviyesine kadar bir yükseliş gerçekleştirdi. Daha sonra gerçekleştirdiği düzeltme hareketiyle birlikte 0.95$ seviyelerine kadar geri çekildi, ancak bu bölgeden aldığı tepki Arbitrum’un olası düşüşlerine karşı bir direnç oluşturdu.

Şu anda önümüzde iki farklı direnç seviyesi bulunmaktadır. Eğer bu iki direnç başarılı bir şekilde aşılabilirse, formasyon hedefi olarak 1.50 dolar seviyelerini konuşabiliriz. Ancak, bu noktada ilk olarak 1.10 dolar ara direnç seviyesini, daha sonra ise 1.20 majör direncin yukarı yönlü kırılmasını beklememiz gerekmektedir. Eğer bu direnç bölgelerinden sert satışlar gelirse, 0.95 dolar seviyesinin güçlü bir destek bölgesi olduğunu unutmamalıyız.

ARB Token’ı Binance, Coinbase ve Kucoin gibi global borsalar üzerinden satın alabilirsiniz. Borsaların komisyon indirimli kayıt linkleri için bağlantıya tıklayın…

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir