Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.839
% 1.02
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.839
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Aragon Derneği Kendini Feshedecek!

Kar amacı gütmeyen Aragon Derneği kendisini feshederek, kullanıcıların yerel tokeni ANT’yi ETH karşılığında kullanmalarına izin verecek.

Proje Perşembe günü yaptığı açıklamada, Aragon Derneği’nin 86.343 ETH (155 milyon $) hazinesini tasfiye edeceğini, böylece kullanıcıların her ANT tokenını 0.0025376 ETH karşılığında kullanabileceklerini söyledi.

Kullanıcıların jetonlarını takas etmeleri için 2 Kasım 2024’e kadar süreleri olacak. Takas edildikten sonra tüm ANT tokenleri yakılacak, çünkü “şu andan itibaren ANT’yi tutmaya devam etmenin hiçbir amacı yok.” Denildi.

Şirket yaptığı açıklamada “AA, projenin devamı ve korunmasına olanak tanıyan en uyumlu ve vergi açısından verimli yolu belirleyerek tüm ANT sahipleri için elde edebileceği en iyi geri ödeme oranına ulaştı. Bu karar, yasal kısıtlamalar nedeniyle halk oylamasına sunulamadı.”

Dernek, ayrıca dağılması için gereken ödenmemiş maliyetleri karşılamak ve mevzuat belirsizliğine karşı önlem almak için 11 milyon dolarlık fonu elinde tutacak. Fesih sonrasında kullanılmayan fonların olduğu takdirde, “yeni ürün odaklı yapıyı” finanse edecekler.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Hayal Kırıklığı

Aragon DAO üyeleri, ETH hazinesi ve kuruluşun şeffaflığı ile ilgili anlaşmazlıklar nedeniyle Aragon Derneği’ne karşı yasal işlem başlatmayı değerlendirdi. Aragon Derneği, hazineyi Kasım 2022’ye kadar oylama DAO’su altına alma sözü vermişti ancak bunu gerçekleştiremedi.

Dernek ayrıca merkeziyetsiz özerk organizasyonların geliştirilmesine ve yönetimine yardımcı olan bir platform olan Aragon projesinin yasal temsilcisidir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir