Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.421
% 2.41
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.421
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Coinbase 3. Çeyrek Gelir Raporunu Açıkladı!

Coinbase 3. Çeyrek Gelir Raporunu Açıkladı!

Kripto para borsası Coinbase, üçüncü çeyrek gelirini açıkladı.  Şirketin geliri bir önceki çeyreğe göre %4,7 düşüş gösterse de, geçen yılın aynı dönemine göre %14,2 artışla 674,1 milyon dolar olarak gerçekleşti.

Borsanın şirket geliri raporu ile ilgili beklentiler yetersiz kaldı. Analistler, üç aylık gelirin 651 milyon dolar olmasını bekliyordu, ancak Coinbase, bu tahmini geçerek güçlü bir çeyrek geçirdiğini belirtti.

Dikkatinizi çekebilir: Bitcoin ve Kripto Paralarda Son Durum! – 3 Kasım

Coinbase’in net zararı bir önceki çeyrekte 2 milyon dolar olarak açıklanırken, geçen yılın aynı dönemindeki 545 milyon dolarlık zarara kıyasla önemli bir iyileşme görüldü.

Şirketin gelirlerini sürükleyen piyasa oynaklığında ise önemli bir düşüş yaşandı. Coinbase, “Gelirin bir başka itici gücü olan kripto varlık oynaklığı 3. çeyrekte düşmeye devam etti ve 2016’dan bu yana ölçtüğümüz en düşük seviyeye ulaştı” açıklamasını yaptı.

Öte yandan, şirketin üçüncü çeyrekte USDC stablecoin faiz geliri 172 milyon dolara yükseldi. Bu rakam, ikinci çeyrekte elde edilen 151 milyon dolarlık USDC faiz gelirini geride bıraktı.

Cari çeyrek için öngörülerde bulunan Coinbase, “2023 yılının tamamında anlamlı pozitif Düzeltilmiş FAVÖK üreteceğimizi tahmin ediyoruz” ifadesini kullandı.

İşlem hacimlerindeki düşüş devam ederken, Coinbase dördüncü çeyrek işlem gelirlerinin bu çeyreğe kıyasla “sabit” kalmasını bekliyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir