Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.797
% 1.42
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.797
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Treehouse, NFT Verileri İçin Origins’i Satın Aldı

Treehouse, Origins, NFT, NFT haberleri, Brandon Goh

Singapur merkezli veri firması Treehouse, NFT ürün yelpazesini genişletmek amacıyla NFT analiz platformu Origins’i satın aldı.

Bugün Treehouse, hem blockchain içi hem de blockchain dışı verileri kullanarak NFT veri analizi sunan Origins Analytics’in fikri mülkiyetini satın aldığını duyurdu.

Satın almanın bir parçası olarak, geçen yıl 4 milyon dolar toplayan Origins’in kurucu ekibi, Treehouse’a katılarak algoritmik olarak etiketlenmiş bir NFT cüzdan bildirim sistemi, NFT analitik botları ve NFT cüzdan profilleme API’si gibi hizmetler sunacak.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


Treehouse, satın alma anlaşmasının büyüklüğünü açıklamadı.

2021 yılında Lightspeed, MassMutual, Binance, Mirana, LeadBlock, Jump, GSR ve Wintermute gibi yatırımcılardan 18 milyon dolarlık bir tohum turu toplayarak finansman sağlayan Treehouse, şu anda daha fazla birleşme ve satın alma fırsatlarını değerlendirme aşamasında olduğunu belirtti.

Treehouse’un CEO’su Brandon Goh, yaptığı açıklamada, “NFT analitiği alanında bu hamleyi yapmaktan heyecan duyuyoruz” dedi. “Ayı piyasasına rağmen Treehouse, büyümeye devam ediyor ve sinerjik işletmeleri aktif olarak satın almayı düşünüyor” şeklinde açıklamada bulundu.

NFT’lere ilginin azalmasından dolayı zor bir dönem geçirmiş olsa da önümüzdeki dönemlerde boğa piyasasının başlamasıyla birlikte Treehouse, yatırımlarının karşılığını alacak gibi duruyor.


İlginizi Çekebilir: SBF, FTX Dolandırıcılık Davasında 7 Suçlamada Suçlu Bulundu!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir