Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.727
% 1.60
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.727
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Ethereum Tabanlı Aragon, Güvenlik Önlemlerine Odaklandı

Ethereum (ETH) tabanlı DAO platformu Aragon, son zamanlarda yaşanan FTX olaylarını dikkate alarak güvenlik önlemlerini artırdı.

Kripto endüstrisinde toparlanma ve yeniden yapılanma süreci başladı. Geçtiğimiz haftalarda yaşanan FTX olayları, tüm sektörü derin etkiledi. Dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası olarak tabir edilen bir şirketin çökmesi, tüm sektörü ayağa kaldırdı. FTX iflasının ardından, birçok şirket iflas ve likidite sıkıntıları çekmeye başladı. Yavaş yavaş etkisini yitiren olayların ardından, kripto projeleri yeni önlemler almaya başladı. Bunlardan birisi olan Aragon, hazinesini güçlendirmeye başladı.

DAO Platformu Aragon, Güvenlik Çalışmalarına Hız Verdi

FTX olaylarının ardından harekete geçen DAO platformu Aragon, hazinesindeki Ethereum (ETH) varlıklarını artırdı.

Aragon, çalkantılı kripto piyasasının ortasında güvenlik önlemleri amacıyla hazinesine 20 milyon dolarlık ETH ekledi. Popüler proje, ETH için 10 milyon dolarlık USDC ve 10 milyon dolarlık Bitcoin (BTC) takas etti. Verilere göre, Aragon’un 153 milyon dolarlık hazinesinin yüzde 42‘sini ETH oluşturuyor.

Kullanıcılarına DAO oluşturma ve yönetme imkanı sunan proje, güvenlik kasasını son zamanlarda güçlendirmeye çalışıyor. Platformdan gelen açıklamada, “Hazinemizin daha fazlasını ETH, DAI ve BTC’ye taşımak, kötü yönetim veya merkezi güçlerin müdahalesi riski taşıyan varlıklara maruz kalmamızı azaltarak güvenliğimizi ve sansür direncimizi artırıyor” denildi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir