Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.233
% 0.91
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.233
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Aptos, Kripto Akıllı Telefonun Sahnesine Adım Attı!

Aptos, Kripto Akıllı Telefonun Sahnesine Adım Attı!

Aptos, kripto akıllı telefon yarışına JamboPhone ile katılıyor. İşte detaylar!

Blok zincir ağı Aptos, uygun fiyatlı akıllı telefon üreticisi Jambo ile anlaşma yaparak kripto akıllı telefon sahnesine adım attı.

Haberi açıklayan bir basın bültenine göre işbirliği, “Afrika, Güneydoğu Asya ve Latin Amerika’daki kullanıcılar için dijital ekonominin kilidini açmak” amacıyla tasarlanan 99 dolarlık bir akıllı telefon olan JamboPhone‘un lansmanı üzerine inşa edilecek.

Ocak ayında piyasaya sürülen ve 40’tan fazla ülkede bulunan JamboPhone, Aptos uyumlu cüzdan Petra dahil olmak üzere önceden yüklenmiş uygulamalarla birlikte gelmektedir.

Önceden yüklenmiş bir Jambo Uygulaması, JamboEarn ve JamboAcademy eğitim paketi aracılığıyla Web3’e kapsamlı bir giriş sunarken, Jambo, uygulamanın “Görevler” özelliği aracılığıyla gelir fırsatları sunmayı vaat ediyor.

Telefonun kesin özellikleri henüz mevcut değil, ancak cihazın Android 13‘ü çalıştıracağı, 4.900 mAh‘lik bir batarya, 6.5 inçlik bir LCD ekran ve çift SIM özelliği ile bir çift lensli kamera kurulumu içereceği vaat ediliyor.


İlginizi Çekebilir: Yuga Labs, Proof’u Satın Aldı!


Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olmak ve ayrıcalıklara erişmek için, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir