Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.813
% 0.79
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.813
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Andrew Tate Bitcoin’lerini Artık Kullanamayabilir!

Andrew Tate

Sosyal medyada sık sık videolarına rastladığımız Andrew Tate, varlıklarına el konulma riskiyle karşı karşıya duruyor. Romanyalı savcılar Tate’in lüks arabaları, mülkleri, saatleri ve 560 bin dolar değerindeki Bitcoin’lerine el konulmasını istedi!

Andrew Tate Kimdir?

Andrew Tate eski bir boksçu olarak karşımıza çıkıyor. Son 2 yıldır ise sosyal medyada paylaşımlar yapıyor. Paylaşımlarında genel olarak “alfa erkek” konusuna değinen Tate, kadın düşmanlığı ile de tanınıyor. Son zamanlarda ise kendisi pek çok suçlamayla tutuklandı. Tutuklandığı suçlar öyle büyük suçlar ki, bunların içinde tecavüz bile bulunuyor!

Mal Varlıklarına El Konulması ve Tate’in Suçları

Romanyalı yetkililer geçen salı Andrew Tate’i, tecavüz ve insan kaçakçılığı suçu nedeniyle tutuklamıştı. Bu karardan sonra savcılar, Tate’in mal varlıklarına da el konulmasını istedi. Bu mal varlıkları arasında 21’den fazla Bitcoin’de bulunuyor. Bunun yanı sıra ultra lüks arabalar, saatler ve mülkler de bunun cabası.

Ayrıca Andrew Tate, Mart ayından beri ev hapsinde duruyor. Romanyalı yetkililer ise Tate’in tecavüz suçlamasıyla ilgili iddianamenin ek bir kararı olarak, mülklere el koyma kararını aldı. Böylelikle değeri 560 bin doları geçen Bitcoin, Romanya ülkesinin hazinesine geçebilir gibi duruyor.

Bunun yanı sıra BBC, davanın birkaç yıl sürebileceğini öngörüyor. Ek olarak Romanyalı yargıcın tüm kanıtları görmek adına 60 gün süresi bulunuyor.

Sonuç olarak: Andrew Tate, büyük suçlamalara sahip halde duruyor. Bu suçlamaların, yargının da kararıyla cezaları olabilir. Özellikle Tate’in mülklerine ve Bitcoin’lerine el konulması onun servetinin büyük bir kısmı olarak gözüküyor. İlerleyen zamanlarda Andrew suçlu çıkacak mı veya mal varlıklarına el konulacak mı hep birlikte göreceğiz.

İlginizi çekebilir: FTX Borsasının Danışmanlara Verdiği Ücret Hayrete Düşürdü!

Konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür içerikler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir