Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$61.512
% 1.35
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.512
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Analist: Radarınıza Alın, Bu 3 Altcoin Nisan’ın Coini Olacak!

Son birkaç gündür tüm kripto piyasası yükselişe geçerken trader’lar hangi altcoin projesini tutacaklarını ve hangilerini portföylerinden çıkaracaklarını merak ediyor. Kripto Youtube Kanalı olan Cheeky Crypto ise Nisan 2022’de satın almaya değer 3 altcoin’i açıklıyor.

Analiste göre COTI bu ay satın alınması gereken bir altcoin

Cheeky Crypto’ya göre nisan ayında önemli bir satın alma fırsatı sunan kripto para birimi COTI, kendi ödeme çözümlerini oluşturmak için herhangi bir para birimini dijitalleştirme konusunda yetki veren ilk kurumsal düzeyde fintech platformu olarak biliniyor. Analiste göre altcoin COTI’nin grafiği, genişleyen bir düz düzeltmeden ziyade devamlı bir düz düzeltme yapıyor.

Altcoin projesinin grafiğini yorumlayan Cheeky Crypto’ya göre mevcut hareketlerin ardından yukarı yönlü bir hareket aranabilir. Yani biriktirmek için iyi bir fırsat olacak. Dalgaların oluşumlarına ve direnç veya destek alanlarına dikkat etmek gerektiğini belirten analiste göre bu önceki seviyede çok fazla satın alma faaliyeti var. Dolayısıyla, altcoin’in gerçekten yaklaşık 0,275 dolara ulaşacağı bir seviyeyi beklemek gerekiyor

Cheeky Crypto’nın radarındaki diğer altcoin’ler Holo (HOT) ve Stella (XLM) oluyor

Listedeki bir sonraki altcoin olan Holo (HOT)’nun amacı, daha geniş internet ile Holochain kullanılarak oluşturulan uygulamalar arasında bir köprü görevi görmek. Altcoin’in bir diğer amacı da ağ katılımcıları tarafından internette barındırıldıkları için DApp’lerin kolayca erişilebilir olduğu bir ekosistem ve pazar yeri sunmak. Bunu denemenin biraz daha süreceğini belirten Cheeky Crypto, Mart 2020’den itibaren daha büyük eğilimlere odaklanmak yerine düzeltmeye ve bu düzeltmeden sonra ne olacağına odaklanmak gerektiğini belirtiyor.

Listede bahsedilen sonuncu altcoin olan Stellar (XLM), paranın taşınmasına ve saklanmasına izin veren açık bir ağ olarak tanımlanabilir. Coinmuhendisi.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere Temmuz 2014’te piyasaya sürüldüğünde, hedeflerinden biri dünyanın bankasızlara ulaşarak finansal katılımı artırmak olan Stellar’ın öncelikleri kısa bir süre sonra, finansal firmaların Blockchain teknolojisi aracılığıyla birbirleriyle bağlantı kurmasına yardımcı olmaya kaydı. Saatlik grafikleri inceleyen analiste göre XLM’in büyüme potansiyeli devam ettiğinden 0,245 doların üzerine çıkılabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version