Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$66.109
% 0.17
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 66.109
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

MANEKI Neko (MANEKI) Nedir?

MANEKI Neko (MANEKI), Solana ağında hızla popülerlik kazanan yeni lanse edilen bir meme coin’dir. Token, iyi şans, refah ve başarıyı simgeleyen Japon kedisinden ismini alıyor.

MANEKI Neko (MANEKI) Nasıl Çalışır?

Sembolizmi ve topluluğunun ötesinde herhangi bir faydası olmayan bir meme coin’dir.

MANEKI’nin en önemli yönlerinden biri adil lansmanıdır. Ön satış yapılmadı, böylece herkesin en başından itibaren eşit katılım imkanı sağlandı. Ek olarak, ekip tokenları olmadığı için, seçkin bir azınlığın arzın orantısız bir miktarına sahip olması konusundaki endişeler ortadan kalktı.

Adil piyasa katılımı, MANEKI’nin temel ilkelerinden biridir. Bu, topluluktaki herkesin coin’in başarısında bir ses ve pay sahibi olduğu anlamına gelir. Herkese eşit bir oyun alanı sunulur, özel ayrıcalıklar veya içeriden bilgi alışverişi yoktur.

Ancak MANEKI’nin en cezbedici özelliği belki de yüzde onluk airdrop’udur. Bu, toplam arzın bir kısmının projenin erken benimseyenlerine ve destekçilerine ücretsiz olarak dağıtılması demektir.

MANEKI piyasaya sürülmesinden sadece bir hafta sonra kripto topluluğunun dikkatini çekmeyi başardı. 24 saatlik işlem hacmi 100 milyon doları aştı, bu da bu benzersiz dijital varlığa karşı güçlü bir ilgi ve talep olduğunu gösteriyor.

MANEKI Neko (MANEKI) Fiyat Grafiği


MANEKI Fiyat Tahmini

Maneki, diğer adıyla $MANEKI, Solana ağında hızla popülerlik kazanan yeni lanse edilen bir meme coin’dir. Token, iyi şans, refah ve başarıyı simgeleyen Japon çağıran kedisinden ismini alıyor.

Meme coin, lansmanından kısa bir süre sonra değerindeki olağanüstü artış nedeniyle trend oldu. $MANEKI, piyasaya sürülmesinden sadece üç saat sonra, %14.000’lik şaşırtıcı bir fiyat artışı yaşadı ve 90 milyon dolarlık bir piyasa değerine ulaştı. Değerindeki bu hızlı yükseliş, kripto para birimi alanında bir süredir durgunluktan sonra meme coin’lerin yeniden ortaya çıkmasıyla ilgili spekülasyonları yeniden ateşledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir