Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$61.034
% 4.48
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.034
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Analist, Dipten Sıçrayacak Sıradaki Binance Altcoin’ini Açıkladı!

Kripto paralar üzerine çalışmalarını yayınlayan bir analist olan Bozokcoin, yakın zamanda attığı bir tweet’inde Binance üzerinde işlem gören ve “harekete geçebilecek” bir altcoin projesinden bahsetti. İşte detaylar…

Analist, Binance üzerinde işlem gören bu altcoin’den bahsetti

Neredeyse 150.000 kişi tarafından takip edilen analist, geçtiğimiz günlerde attığı bir tweet’inde, işlem hacmiyle dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance üzerinde işlem gören coin’lerden bahsetti. Bozokcoin, son altı ay içerisinde Binance’te işlem gören varlıkların neredeyse hepsinin dip seviyelerde olduğunu, ancak sırasıyla harekete geçtiklerini belirtiyor. Smooth Love Potion (SLP) ve JasmyCoin’e (JASMY) dikkat çekerek fiyatlarındaki son olumlu hissiyatı ima eden analist, BENQI (QI) için de bir hareket olasılığına işaret ediyor.

https://twitter.com/bozok6/status/1505929786404876291

BENQI, yazım sırasında yüzde 3.7’lik bir artış ile 0.058 dolardan el değiştiriyor. Geçtiğimiz yedi gün boyunca yüzde 25’e yakın bir artış yakalayarak 0.0451 dolardan 0.0612 dolara kadar yükseldi. Ancak, 24 Ağustos 2021’de gördüğü 0.39 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesinin yüzde 85 kadar altında.

BENQI nedir?

BENQI, merkezi olmayan vesayetsiz (non-custodial) bir likidite piyasasının yanı sıra yüksek hızlı Avalanche (AVAX) akıllı sözleşme ağı üzerine kurulmuş bir likit stake protokolüdür. Borç verme protokolü, kullanıcıların kripto para birimlerini kullanarak borç vermelerine, borç almalarına veya faiz kazanmalarına olanak tanır. Liquid Staking protokolü, sermaye verimliliği için bir çözüm sunarak kullanıcılara, merkezi olmayan finans (DeFi) protokollerde kullanılmak üzere “stake edilmiş” AVAX’larının kilidini açma fırsatı sunar.

Kurucu ekip, merkezi olmayan ağının iddia edilen yüksek ölçeklenebilirliği, düşük ücretleri ve popüler eklenti cüzdanlarıyla uyumluluğu nedeniyle Avalanche’ı seçtiğini aktarıyor. BENQI, 2021 yılında 6 milyon dolarlık destekle kuruldu. Coinmühendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere stratejik yatırımcıları arasında Ascensive Assets, Dragonfly Capital, Mechanism Capital, Arrington XRP Capital, Spartan Group, TRGC, Woodstock Fund, Ava Labs, Morningstar Ventures, GBV Capital, Skynet Trading Ltd, Rarestone Capital, Genblock Capital, Moon Inc. gibi büyük şirketler bulunuyordu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir