Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.373
% 5.12
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.373
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Three Arrows Capital Kurucuları Mahkemeye Çağırıldı

ronaldinho kripto

Three Arrows Capital’den (3AC) Su Zhu ve Kylie Davies, iflas süreciyle ilgili ABD’de mahkemeye çağırıldı.

Singapur’da Mayıs ayının başına kadar faaliyet gösteren Three Arrows Capital, aynı dönemde Terra stablecoin projesinin patlamasıyla çöküşe geçen firmalar arasındaydı. 3AC daha sonra birçok davada başrol oynamak zorunda kaldı.

İngiliz Virgin Adaları mahkemesi tarafından Haziran ayında Three Arrows için tasfiye kararı verilmişti. Bu karar ile birlikte 3AC’ye tasfiye yöneticisi olarak danışmanlık firması Teneo atandı. Varlıkların bir kısmı kurtarılsa da kurucuların başı dertten kurtulmuyor.

Three Arrows Capital’in Kurucularından Bilgi İsteniyor

New York mahkemesi, çöken Three Arrows Capital‘in ve yatırım yöneticileri hakkında bilgi istiyor.

Bir New York yargıcı, tasfiye memurları çökmüş kripto fonunu tasfiye etmeye çalışırken Three Arrows Capital’in kurucularına karşı mahkeme celbi çıkarmayı kabul etti.

İflas yargıcı Martin Glenn Salı günü yayınlanan bir mahkeme belgesinde şunlar yer aldı; “Yabancı Temsilciler ve onların temsilcileri, Kuruculara, Yatırım Yöneticilerine ve Three Arrows’un işleri hakkında bilgi sahibi olabilecek diğer herkese belge ve tanıklık üretimi için mahkeme celbi gönderme yetkisine sahiptir”

New York Güney Bölgesi’nden gelen belgede, kurucular Su Zhu ve Kyle Davies’in yanı sıra, 3AC’nin NFT kolu Starry Night Capital de dahil olmak üzere, ilgili birçok başka kişi ve şirketin adı yer alıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir