Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.822
% 2.42
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.822
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

AIOZ Alibaba ile İş Birliği Yapıyor

AIOZ Network, yapay zeka, depolama ve akış hizmetlerini geliştirmek için Alibaba Cloud ile ortaklık kurdu. Geçtiğimiz yıl Alibaba Cloud, Asya’da Web3‘ün benimsenmesini artırmak için NEAR ile işbirliği yapmıştı.

Birlikte, Güneydoğu Asya’da bir DePIN ittifakı kuruyorlar. AIOZ’un yerel token’ı, duyuru sonrası sabit işlem görmesine rağmen, son 30 günde %200’ün üzerinde artış gösterdi.

Alibaba Cloud’u kullanan AIOZ Network, Web3, AI, depolama ve akış hizmetlerini geliştirmeyi hedefliyor. AIOZ Network, Innovation Accelerator girişimine katılımıyla Alibaba Cloud’un birincil blok zinciri ortağı olarak ortaya çıktı.

AIOZ Network’ün yerel tokenı (AIOZ) şu anda 90 cent olarak fiyatlandırılıyor ve blog yazısı yayınlandıktan sonra istikrarını koruyor. CoinMarketCap’e göre bu, geçtiğimiz ay içinde %200’lük kayda değer bir değer artışına işaret ediyor.

Ek olarak, işbirliği Güneydoğu Asya’da bir DePIN ittifakının kurulmasına yol açacak. Merkezi Singapur’da bulunan AIOZ Network, ekosistemini genişletmek ve Web3, AI, depolama ve akış altyapısını geliştirmek için Alibaba Cloud’un bulut hizmetlerinden yararlanacak.

AIOZ Network’ün kurucusu Erman Tjiputra heyecanını dile getirerek şunları söyledi: “Alibaba Cloud ile yaptığımız bu işbirliği ileriye doğru atılmış önemli bir adımı temsil ediyor. Yeni nesil geliştiricilerin çığır açan yeniliklerini teşvik etmekten ve desteklemekten heyecan duyuyoruz.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir